Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko testauksen tuleva huippuosaaja? Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ja kasvava yritys, jossa sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan omaan urakehitykseesi? Etsimme nyt kehittymishaluista Junior sovellustestaaja työllistymään asiakasyrityksellemme Viasys VDC Oy:lle. Mikäli olet hakemamme henkilö, hae jo tänään!Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista Junior sovellustestaajaa Espooseen!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior testaaja, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.12.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 157 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus