Duunitori suosittelee
Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko testauksen tuleva huippuosaaja? Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ja kasvava yritys, jossa sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan omaan urakehitykseesi? Etsimme nyt kehittymishaluista Junior sovellustestaaja työllistymään asiakasyrityksellemme Viasys VDC Oy:lle. Mikäli olet hakemamme henkilö, hae jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Junior sovellustestaajaa Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Viasys VDC Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään erilaisissa asiakasprojekteissa ja osallistut aktiivisesti projektien suunnitteluun erityisesti testauksen näkökulmasta. Tulet testaamaan tuotteen eri ominaisuuksia, osallistut laadun varmistukseen ja tuotat myös testausraportteja asiakkaille. Asiakasprojektien lisäksi vastuullasi on testata ja varmistaa olemassa olevien tuotteiden laatu uusien päivitysten myötä.

Positio on Viasysillä uusi, joten pääset myös kehittämään testausprosesseja sekä suunnittelemaan testauksen automatisointia. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja kasvattamaan vastuuta yllä olevissa tehtävissä osaamisen karttuessa.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä kehittämään itseäsi sekä päästä aidosti mukaan kehittämään myös uusia toimintamalleja. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden edetä myös vaativampiin tehtäviin tulevaisuudessa.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijamme on vastavalmistunut IT-alalta tai viimeistelemässä opintojaan. Olet kiinnostunut aloittamaan urasi testauksen parissa ja sinulla on esimerkiksi opintojen kautta muodostunut ymmärrys testauksen periaatteista sekä skriptauksesta. Ymmärrät ja pystyt lukemaan koodia ja sitä kautta identifioimaan testauksessa esiin tulleita virheitä. Olet etsimämme henkilö, jos viihdyt vastuullisessa sekä nopeatempoisessa roolissa ja haluat tuoda oman näkemyksesi testauksen kehittämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Korkeakoulutausta IT-alalta
* Kiinnostusta kehittyä järjestelmätestauksessa
* Vastuullinen ja itsenäinen työote
* Suomen ja englannin kielen sujuva taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.10.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Viasys VDC Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior testaaja, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 156 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus