Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko työtä pelkäämätön ja sanavalmis opiskelija? Haluatko varmistaa itsellesi mukavan osa-aikatyön opintojen ohelle, jossa omilla tuloksilla voit vaikuttaa palkkaasi ja ansaita erittäin kilpailukykyiset bonukset? Academic Work etsii osa-aikaista Junior Sales Assistantia Helsinkiin! Tämä on loistava mahdollisuus myynnistä kiinnostuneelle persoonalle kehittyä ja kasvaa menestyvässä IT-alan yrityksessä! Lue lisää tehtävistä alla, ja mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae heti. Aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien löydyttyä.

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista Junior Sales Assistantia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Doberman Consulting Oy:lla.


Työtehtävät


Junior Sales Assistanttina tehtäväsi on kontaktoida potentiaalisia asiakkaita ja buukata heitä puhelimitse tapaamisiin myyjien kanssa. Tulet olemaan tärkeässä roolissa uusasiakassuhteiden rakentamisessa ja tekemään myös itsenäisesti prospektointia. Töitä tehdään noin 10-15h/viikossa toimistotyöaikoihin ja työvuoroista voidaan sopia hyvin joustavasti opintojen ohelle. Työsuhteen aikana on mahdollista neuvotella myös etätyöstä, mutta työ tulee tapahtumaan pääosin Helsingissä. Tehtävässä maksetaan pohjapalkka ja omalla aktiivisuudellasi voit myös vaikuttaa palkkaasi, sillä tehtävässä maksetaan myös kannustavia provisioita.

Oletko kiinnostunut myynnistä ja markkinoinnista? Haluatko päästä osaksi menestyvää yritystä ja mukavaa työilmapiiriä? Tämä tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden innostuneelle ja myyntihenkiselle persoonalle kasvaa yrityksessä ja saada arvokasta työkokemusta.


Etsimämme henkilö on


Etsimämme henkilö on esimerkiksi opiskelija, joka on kiinnostunut myynnistä ja IT:stä. Olet oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut energinen henkilö joka haluaa tehdä tulosta ja saada asiat päätökseen. Työntekijänä olet järjestelmällinen etkä pelkää tarttua puhelimeen. Sinulla on jo hieman aikaisempaa kokemusta puhelintyöstä esimerkiksi puhelinmyynnin parista, jonka lisäksi olet kiinnostunut työskentelemään IT-alalla. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää suomenkielen taitoa. Hae tätä paikkaa jos sinulla on oikea asenne sekä halua kehittyä ja oppia!

Etsimällämme henkilöllä on:

*Aikaisempaa työkokemusta puhelintyöstä (esimerkiksi puhelinmyynnin parista)
*Itsenäinen can-do asenne ja halua kehittyä!
*Aitoa kiinnostusta myyntityöhön
*Mielenkiintoa sekä osaamista IT-alasta

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika, 10-15h/vko

Kesto: 4 kuukautta, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Tuntipalkka + erittäin kannustava provisiomalli tapaamisen sopimisesta

Julkaisupäivämäärä: 3.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseenhel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Doberman Consulting Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Sales Assistant IT-alalle!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 124 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa