Duunitori suosittelee
Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko korkeakoulusta valmistunut tekijä, jolta löytyy hieman tietokantaosaamista joko kouluprojektien tai työkokemuksen kautta? Oletko innostunut ja kehittymishaluinen persoona, jolla riittää kiinnostusta BI-puoleen? Etsimme Junior QlikView-osaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Combitech Oy:lle Tampereelle! Tehtävässä pääset itse kehittämään työtehtäviäsi ja pääset mukaan myös asiakasprojekteihin. Mikäli olet analyyttinen ja tarkka henkilö, jota kiinnostaa mielenkiintoinen toimiala ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior QlikView-osaaja puolustus- ja turvallisuusalalle Tampereelle!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa