Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko korkeakoulusta valmistunut tekijä, jolta löytyy hieman tietokantaosaamista joko kouluprojektien tai työkokemuksen kautta? Oletko innostunut ja kehittymishaluinen persoona, jolla riittää kiinnostusta BI-puoleen? Etsimme Junior QlikView-osaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Combitech Oy:lle Tampereelle! Tehtävässä pääset itse kehittämään työtehtäviäsi ja pääset mukaan myös asiakasprojekteihin. Mikäli olet analyyttinen ja tarkka henkilö, jota kiinnostaa mielenkiintoinen toimiala ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior QlikView-osaaja puolustus- ja turvallisuusalalle Tampereelle!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 133 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus