Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Hallitsetko jonkin skriptikielen ja haluat kehittää taitojasi ammattilaisten muodostaman tukiverkoston ympäröimänä? Nautitko uusien teknologioiden kokeilemisen ja oppimisen lisäksi tiimityöskentelystä? Etsimme nyt osa-tai kokoaikaista junior ohjelmistokehittäjää Espooseen!

Kuvaus


Academic Work etsii osa- tai kokoaikaista junior ohjelmistokehittäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Qentinel QA Oy:ssä.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet tekemään Python ohjelmointia testiautomaatioratkaisuihin, minkä lisäksi tehtäviisi kuuluu testitapauksien suunnittelu ja automatisointi. Tulet työskentelemään itsenäisesti kokeneen kollegan parina sekä osana ketterää kehitystiimiä. Tämän lisäksi toimenkuvaasi voi kuulua satunnaisesti myös työnteko asiakkaiden tiloissa.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittää taitojasi testiautomaation parissa ja kehittyä tulevaisuudessa alan asiantuntijaksi! Positio tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittämään ja toteuttamaan uusia ratkaisuja ja toimintatapoja. Tämän lisäksi pääset osallistumaan monipuolisiin ja haastaviin projekteihin mukavien työkavereiden ympäröimänä.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijamme on itseohjautuva ja kehityshaluinen IT-alan opintojen (AMK/yliopisto) loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut tulevaisuuden ammattilainen. Etsimämme henkilö on ihmisläheinen teknologiakaveri, joka hallitsee jonkin skriptikielen (esim. Python) sekä on kiinnostunut työskentelemään osana ketterää kehitystiimiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää halua kokeilla ja omaksua uusia teknologioita sekä intoa työskennellä kokeneiden kollegoiden ympäröimänä. Tämän lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä pystyt työskentelemään tarvittaessa myös englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

* IT-alan koulutus (AMK/yliopisto)
* Osaamista jostain skriptikielestä (esim. Python)
* Kiinnostusta työskennellä ketterillä menetelmillä
* Sujuva suomen, sekä hyvä englannin kielen taito
* Itseohjautuva sekä kehittymishaluinen asenne
* Hyvät kommunikaatiotaidot sekä halu työskennellä osana tiimiä

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Osa- tai kokoaika (2,5 - 5 päivää viikossa, toimistotyöaikoihin)

Kesto: 6kk, jatkosta mahdollisuus keskustella työsuhteen aikana

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Qentinel on suomalainen, laadun johtamiseen ja varmistamiseen erikoistunut yritys, joka työllistää 100 työntekijää ja jolla on noin 9,4 miljoonan euron liikevaihto. Yrityksen laatufilosofian mukaan tuotteen tai palvelun laatu tarkoittaa kykyä tuottaa arvoa ja Qentinel tekeekin töitä yritysten kanssa, joille laatu on etumatkaa. Qentinel on alansa aktiivinen kehittäjä sekä merkittävä kansainvälistyvä toimija.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-ohjelmistokehittaja-python-osa-tai-kokoaikainen/14977248 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior ohjelmistokehittäjä (Python), osa- tai kokoaikainen, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 113 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa