Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko vastavalmistunut tai loppuvaiheen IT-alan opiskelija? Onko sinulla kiinnostusta kehittää osaamistasi tietoturva-ja turvallisuusalan tehtävien parissa? Etsimme asiakasyrityksellemme Combitech Oy:lle Junior Ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle tai Jyväskylään. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä osana kokenutta ja motivoitunutta asiantuntijatiimiä sekä osallistua monipuolisiin projekteihin. Tässä tehtävässä voit myös itse vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön oman mielenkiintosi sekä taustasi pohjalta!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Junior Ohjelmistokehittäjää Tampereelle tai Jyväskylään!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykselle Combitech Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä työtehtävässä osallistut räätälöityjen järjestelmien kehittämiseen työskennellen pääsääntöisesti sovellus- sekä käyttöliittymäkehityksen parissa. Asiakasprojektit ovat monipuolisia sekä pidempikestoisia, jolloin pääset työssäsi näkemään oman työsi jäljen. Tässä tehtävässä pääset myös vaikuttamaan työnkuvaasi osaamisesi sekä mielenkiintosi perusteella.

Työssäsi pääset hyödyntämään esimerkiksi seuraavia teknologioita: JavaFX, Swing, C++,Qt, J2EE, REST, AJAX, JSF, SQL, Spring ja OSGi.

Tämä tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat kartuttaa osaamistasi turvallisuusalan huippuasiantuntijoiden parissa!


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijamme on valmistunut tai loppuvaiheen IT-alan opiskelija. Toivomme, että sinulle on kertynyt jonkin verran kokemusta joistakin seuraavista joko työtehtävien tai harrastuneisuuden kautta: olio-ohjelmointi ja/tai seuraavista teknologioista: JavaFX, Swing, C++,Qt, J2EE, REST, AJAX, JSF, SQL, Spring ja OSGi. Tietyn teknologian hallintaa tärkeämpänä näemme kuitenkin motivaation ja taidon omaksua uusia asioita sekä halua kehittää omaa teknistä osaamistaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja innostunutta työskentelytapaa sekä hyviä tiimityötaitoja.

Etsimällämme henkilöllä on:

* tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
* kokemusta ohjelmoinnista joko aikaisemman työhistorian tai harrastuneisuuden kautta
* sujuva suomen kielen taito
* hyvät tiimityöskentelytaidot
* motivoitunut ja innokas asenne työskentelyyn sekä uuden oppimiseen

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: vakituinen

Paikka: Tampere tai Jyväskylä

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.9.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Asiakasyrityksemme Combitech Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Tampere Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-ohjelmistokehittaja-puolustus-ja-turvallisuusalalle-tampereelle-tai-jyvaskylaan/14976531 Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Ohjelmistokehittäjä puolustus- ja turvallisuusalalle Tampereelle tai Jyväskylään, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa