Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Academic Work etsii Junior konsulttia vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Quintiqille Vantaalle! Tässä tehtävässä toimit konsulttiroolissa pohtien ja ratkaisten asiakasyritysten toimitusketjujen hallintaan ja optimointiin liittyviä haasteita. Tehtävä tarjoaa analyyttiselle ja uransa alkuvaiheessa olevalle lupaukselle ainutlaatuisen näköalapaikan konsultoinnin ja teollisuuden suuryritysten maailmaan! Pääset kehittymään kokeneempien konsulttien rinnalla ja tehtävä tarjoaa myös kansainvälisiä uramahdollisuuksia.Kuvaus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kerava asiantuntijatehtävät ja konsultointi Nurmijärvi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tuusula asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior konsultti / konsultti (toimitusketjujen optimointi), on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 163 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus