Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Academic Work etsii Junior konsulttia vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Quintiqille Vantaalle! Tässä tehtävässä toimit konsulttiroolissa pohtien ja ratkaisten asiakasyritysten toimitusketjujen hallintaan ja optimointiin liittyviä haasteita. Tehtävä tarjoaa analyyttiselle ja uransa alkuvaiheessa olevalle lupaukselle ainutlaatuisen näköalapaikan konsultoinnin ja teollisuuden suuryritysten maailmaan! Pääset kehittymään kokeneempien konsulttien rinnalla ja tehtävä tarjoaa myös kansainvälisiä uramahdollisuuksia.

Kuvaus


Academic Work etsii Junior konsulttia vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Quintiqille Vantaalle!

Toimeksianto on osa rekrytointitoimintaamme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä toimit konsulttiroolissa pohtien ja ratkaisten asiakasyritysten toimitusketjujen hallintaan ja optimointiin liittyviä haasteita. Suunnittelet ja toteutat uusia toimitusketjun hallinnan sovelluksia yhteistyössä asiakkaan ja ohjelmistokehittäjien kanssa. Lisäksi osallistut myös sovelluksen testausvaiheeseen sekä kehitystyöhön. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua sovellusten mallinnukseen ja ohjelmointiin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja aloitat tekemään projekteja oman henkilökohtaisen kehityssuunnitelman mukaan. Tehtävässä menestyminen vaatii erinomaisia loogisen päättelykyvyn taitoja, vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta algoritmeja ja tekniikkaa kohtaan.

Tehtävä tarjoaa analyyttiselle ja uransa alkuvaiheessa olevalle lupaukselle upean näköalapaikan konsultoinnin ja teollisuuden suuryritysten maailmaan! Pääset kehittymään kokeneempien konsulttien rinnalla ja tehtävä tarjoaa myös kansainvälisiä uramahdollisuuksia.


Etsimämme henkilö on


Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva maisterin/tohtorin/DI -tutkinto esimerkiksi tietotekniikan, fysiikan, tuotantotalouden tai matematiikan linjalta. Voit olla myös opintojen loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut. Rakastat ongelmanratkaisua, algoritmeja ja tekniikkaa sekä haluat rakentaa uraasi asiakasrajapinnassa. Omaksut uusia asioita nopeasti ja motivoidut haasteista ja tuloksista. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Arvostamme ymmärrystä olio-ohjelmoinnista, matemaattisesta optimoinnista sekä liiketoiminnasta.

Hae tehtävään, jos sinulla on:

* maisterin/ DI/tohtorintutkinto soveltuvalta alalta tai olet pian valmistumassa
* erinomainen ongelmanratkaisutaito sekä kiinnostusta algoritmeja ja tekniikkaa kohtaan
* halua ja kykyä työskennellä asiakasrajapinnassa
* ymmärrystä olio-ohjelmoinnista, matemaattisesta optimoinnista sekä liiketoiminnasta
* sujuva suomen ja englannin kielen taito
* ajokortti

Menestyminen opinnoissa sekä kokemus IT-alan töistä, konsultoinnista tai vastaavista analyyttisyyttä vaativista tehtävistä lasketaan hakijalle eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille ansioluetteloineen ja opintosuoritusotteineen mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi niiden saapumisjärjestyksessä.

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaika

Kesto: vakituinen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 1.9.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Asiakkaamme Quintiq on kansainvälinen ja arvostettu toimitusketjun hallintaan, suunnitteluun ja optimointiin erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat muun muassa monet teollisuusalan suuryritykset. Work, Play and Grow - Quintiqilla voit varmistua siitä että saat joka päivä haastaa ajatteluasi ja inspiroitua, innostua työstäsi ja toimia luovasti sekä kasvaa ja kehittyä urallasi. Kasvunsa myötä Quintiq etsii nyt joukkoonsa uusia kykyjä Vantaan toimistolleen!Työnantaja: Academic Work Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-konsultti-konsultti-toimitusketjujen-optimointi/14975321 Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior konsultti / konsultti (toimitusketjujen optimointi), on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 113 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa