Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaako sinua ohjelmointi sekä työskentely haastavien ja modernien projektien parissa? Etsimme junior IT-ohjelmistokehittäjää työskentelemään asiakasyrityksemme mobiilipuolen kehityprojekteihin. Tässä tehtävässä pääset kehittämään uutta mobiilisoftaa, joka vaikuttaa miljoonien kuluttajien päivittäiseen elämään. Tehtävä on osa-aikainen ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa kehittää taitojaan työelämässä. Jos kiinnostuit tehtävästä, jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista junior IT-ohjelmistokehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet toimimaan konsultoivassa roolissa kiinnostavien ja haastavien IT-ohjelmistokehittämisen tehtävien parissa. Tulet työskentelemään mobiilipuolen projekteissa yhdessä kokeneiden ohjelmistokehittäjien kanssa. Tehtävässä tulet käyttämään useita eri ohjelmia, kuten Android/Java, Swift/iOS, Java 8, Microsoft, Mainframe, Java RX, Spring Boot. Tämän lisäksi tulet työskentelemään Ansible- ja Continuous Integration -järjestelmien kanssa. Tehtävässä toimit osana kunnianhimoista ja osaavaa tiimiä, johon kuuluu muun muassa ohjelmistokehittäjiä, testaajia sekä tuote- ja projektipäällikköjä.

Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa työskennellä osa-aikaisesti haastavien ja kiinnostavien tehtävien parissa. Työtuntien määrä on neuvoteltavissa.

Tehtävä sopii sinulle, jolla on kiinnostusta ohjelmointia kohtaan sekä halua työskennellä moderneissa projekteissa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä sekä oppia uutta kunnianhimoisessa ja innovatiivisessa ympäristössä.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijamme on IT-alan opiskelija, jolle on kertynyt jo hieman työkokemusta. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta samanlaisten tehtävien parista ja/tai IT-alalta. Asenne ja halu kehittyä tehtävässä ovat kuitenkin tärkeämpiä! Etsimällämme henkilöllä on kiinnostusta koodaamista kohtaan sekä kokemusta esimerkiksi olio-ohjelmoinnista. Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote sekä hyvä työmoraali. Lisäksi haluat oppia uutta sekä kehittää itseäsi työurallasi. Tehtävässä työskentely edellyttää myös sujuvaa englantia. Suomenkielentaito katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään sopiva akateeminen koulutus
* Hieman työkokemusta, mielellään samanlaisten tehtävien parista
* Kiinnostusta koodausta kohtaan sekä kokemusta esimerkiksi olio-ohjelmoinnista
* Halua oppia uutta sekä kehittää itseäsi
* Itsenäinen ja aktiivinen työote sekä hyvä työmoraali
* Sujuva englanti. Suomenkielentaito katsotaan eduksi.

Jos sinulla on tehtävän kannalta relevantteja koulu- tai vapaa-ajan projekteja, liitäthän ne mukaan hakemukseesi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen, vähintään 20h/vko

Kesto: 9 kuukautta, jatkosta on mahdollista keskustella

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 04.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Asiakasyrityksemme on suuri ja kansainvälinen finanssiyhtiö.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior IT-developer mobiilikehitykseen, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 124 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa