Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme We are Hailer Oy on toteuttanut uudenlaisen kommunikaatioalustan, jonka kehitykseen etsimme junnu fronttidevaajaa. Työssä pääset käyttämään uusimpia teknologioita, mm. AngularJS, sekä saat työssäsi paljon vapautta ja vastuuta, esim. vapaat työajat ja etätyöt. Etsimme ennen kaikkea innostunutta junnukoodaria, joka rakastaa ohjelmoida. Mikäli haluat päästä aidosti tekemään ja kokeilemaan uutta, hae ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Loviisa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Myrskylä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pornainen ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Porvoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sipoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Askola ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Front End Developer kehittämään kommunikaatioalustaa start-up yritykseen, kokoaika, Porvoo (etätyömahdollisuus), on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 144 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus