Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme We are Hailer Oy on toteuttanut uudenlaisen kommunikaatioalustan, jonka kehitykseen etsimme junnu fronttidevaajaa. Työssä pääset käyttämään uusimpia teknologioita, mm. AngularJS, sekä saat työssäsi paljon vapautta ja vastuuta, esim. vapaat työajat ja etätyöt. Etsimme ennen kaikkea innostunutta junnukoodaria, joka rakastaa ohjelmoida. Mikäli haluat päästä aidosti tekemään ja kokeilemaan uutta, hae paikkaa heti!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Junior Front End Developeria Porvooseen (etätyömahdollisuus)!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan We are Hailer Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Työtehtävät


WeAre Hailer Oy on spin-off Lamor Corporation AB:sta, joka on suomalainen globaali markkinajohtaja öljyntorjunnassa ja eri ympäristöpalveluissa. Alun perin Hailer on kehitetty Lamorin sisäiseen kommunikaatioon ja globaaliin kriisinhallintaan, mutta nyt alustaa käytetään lukuisilla eri aloilla eri tarkoituksiin.

Kommunikaatioalustan teknisiä avainsanoja ovat AngularJS ja websocket. Tähän asti kokonaisuudesta on vastannut yksi kehittäjä mutta työmäärän kasvaessa tiimiä pitää kasvattaa. Tavoitteena on se, että sinun vastuullesi tulee käyttöliittymän jatkokehittäminen ja uuden ideointi. Tuote toimii selaimen lisäksi myös mobiilissa.

Työn tekemisessä on suuri vapaus ja vastuu - työajat ovat vapaat ja etätöitä saa tehdä paria viikkotapaamista lukuun ottamatta niin paljon kuin haluaa. Työhösi saat kokeneemman ohjelmoijan opastuksen mutta luonteeltaan tekeminen on pitkälti itsenäistä.

Asiakasyrityksemme on start-up, jonka tuotteella on hyvin suuri potentiaali kasvaa suureksi. He rakentavat nyt kehitystiimiään ja sinulla on mahdollisuus päästä hienoon rooliin osaksi menestyvää porukkaa!


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on modernin web-kehityksen perusteet hyvin hallussa. Olet käyttänyt Javascript-, HTML5- ja CSS-tekniikoita. Työssäsi käytät AngularJS frameworkkia, joten mahdolliset tutoriaalit tai harjoitustehtävät ovat eduksi ko. teknologiasta. Voit osoittaa osaamistasi esim. Github-tilillä, josta löytyy mahdollisesti kouluprojekteja tai omia harrasteprojekteja.

Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja enemmän kuin innokas oppimaan uutta. Toimit tärkeässä roolissa pienessä kasvavassa yrityksessä, joten kykenet ottamaan myös vastuuta. Emme kuitenkaan edellytä pitkää kokemusta alalta, vaan oikeanlainen asenne yhdistettynä vahvaan perusosaamisen on hyvä yhdistelmä tähän työhön.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Vahva perusosaaminen - Javascript, HTML5 ja CSS
* Perusymmärrys AngularJS
* Oma-aloitteinen tyyppi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Porvoo (etätyömahdollisuus)

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:19.9.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Porvoo Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-front-end-developer-kehittamaan-kommunikaatioalustaa-start-up-yritykseen-kokoaika-porvoo-etatyomahdollisuus/14976149 Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Porvoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Front End Developer kehittämään kommunikaatioalustaa start-up yritykseen, kokoaika, Porvoo (etätyömahdollisuus), on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 118 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa