Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme We are Hailer Oy on toteuttanut uudenlaisen kommunikaatioalustan, jonka kehitykseen etsimme junnu fronttidevaajaa. Työssä pääset käyttämään uusimpia teknologioita, mm. AngularJS, sekä saat työssäsi paljon vapautta ja vastuuta, esim. vapaat työajat ja etätyöt. Etsimme ennen kaikkea innostunutta junnukoodaria, joka rakastaa ohjelmoida. Mikäli haluat päästä aidosti tekemään ja kokeilemaan uutta, hae ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Loviisa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Myrskylä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pornainen ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Porvoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sipoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Askola ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Loviisa Myrskylä Pornainen Porvoo Sipoo Askola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Front End Developer kehittämään kommunikaatioalustaa start-up yritykseen, kokoaika, Porvoo (etätyömahdollisuus), on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 150 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa