Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Haluatko päästä työskentelemään monipuolisten controller- ja taloustehtävien parissa osana arvostettua ja globaalia yritystä? Jos omaat jo hieman aikaisempaa kokemusta ja kaupallisen korkeakoulututkinnon sekä motivoidut itsenäisestä ja laajasta työnkuvasta, olet etsimämme henkilö! Etsimme Junior Controlleria / Finance Specialistia Vantaalle Philipsille. Mikäli kiinnostuit, tutustu tehtävään tarkemmin ja hae paikkaa mahdollisimman pian - aloitus tehtävässä on jo marraskuun puolivälissä!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Junior Controlleria / Finance Specialistia Vantaalle asiakkaalleen Philipsille!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Philips Oy/Philips Healthcare. Kyseessä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus.


Työtehtävät


Toimenkuvaasi kuuluu neljännesvuosittaisten ennusteiden tuottaminen, kuunvaihteen toimenpiteet, sisäiset raportit ja avustaminen dokumentoinnissa, tilinpäätöksessä ja tilintarkastuksessa avustaminen, vuosittaiseen budjetointiin osallistuminen, ad hoc-raportit ja osallistuminen sekä sisäisiin että ulkoisiin auditointeihin. Osallistut sisäisiin palavereihin ja tuet MR Therapy -yksikön johtoryhmää ja projektipäälliköitä raportoinnissa, kuluarvioissa ja ennusteissa. Lisäksi työtehtäviäsi ovat taloushallinnon yhteyshenkilönä toimiminen, strategista suunnittelua tukevien materiaalien tuottaminen, tuotekehitysprojekteihin liittyvä raportointi sekä huolehtiminen siitä että kirjanpito toteutetaan yrityksen nimeämien periaatteiden mukaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu:

* MR Therapy -yksikön johtoryhmän ja projektipäälliköiden tukeminen raportoinnissa, kuluarvioissa ja ennusteissa
* Ennusteiden ja toteutuneiden tulosten analysointi, sekä esitysten valmistelu johtoryhmälle
* Tilinpäätöksessä ja tilintarkastuksessa avustaminen
* Yhteistyö ulkomailla sijaitsevien sidosryhmien kanssa
* Varmistaa että kirjanpito toteutetaan Philips Accounting principles & statutory accounting - periaatteiden mukaan
* Sisäiset raportit ja dokumentointi
* Alueellisena taloushallinnon yhteyshenkilönä toimiminen konsernitasolla
* Yhteistyö sisäisen tilitoimiston kanssa
* Strategista suunnittelua tukevien materiaalien tuottaminen
* Vuosittainen budjetointi
* Neljännesvuosittaiset ennusteet
* R&D -projekteihin liittyvä raportointi sekä valvonta
* Osallistuminen sisäisiin sekä ulkoisiin auditointeihin
* Monipuoliset ad hoc- raportointitehtävät

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä ja tunnetussa yrityksessä. Pääset osaksi mielenkiintoista ja tärkeää MR Therapy -yksikköä ja saat laajaa kokemusta controllerin ja talousspecialistin tehtävistä.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva talousalan koulutus (alempi tai ylempi korkeakoulututkinto). Ideaalihakijallamme on noin 1-2 vuotta työkokemusta esimerkiksi Assistant Controllerin/Controllerin tehtävistä tai muista taloustehtävistä, jonka puitteissa henkilö on tehnyt taloushallinnon raportointia ja työskennellyt Excelin kanssa. Lisäksi SAP-ohjelmasta tai muusta taloushallinnon työkalusta tulisi olla aiempaa kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa. Olet tarkka ja toimit mielelläsi itsenäisessä työnkuvassa osana kansainvälistä työyhteisöä. Sinulla on erinomaiset organisointitaidot ja omaat hyvät yhteistyötaidot.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Korkeakoulututkinto (alempi tai ylempi, talous)
* Aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
* Kokemusta Excelin käytöstä
* Kokemusta SAP-ohjelmasta, tai muusta taloushallinnon työkalusta
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Tarkka ja oma-aloitteinen ote työhön sekä hyvät yhteistyötaidot

Katsomme eduksesi taloushallinnon ja raportoinnin kokemuksen isosta ja kansainvälisestä yrityksestä.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Marraskuun puoliväli

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kuukautta, äitiyslomasijaisuus

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Philips Oy on monialainen teknologiayhtiö, joka on keskittynyt parantamaan ihmisten elämänlaatua käytännöllisillä innovaatioilla Healthcaren ja Consumer Lifestylen toimialoilla. Yhtiö on sydämen terveydenhoidon, ensihoidon ja kotihoidon, sekä parranajon ja vartalonhoidon sekä suun terveydenhoidon markkinajohtaja. Suomessa sijaitseva MR Therapy -yksikkö kehittää magneettikuvaukseeen perustuvia tuotteita syöpäsairauksien hoitoon.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-controller-finance-specialist-philipsille/14977622 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Controller / Finance Specialist Philipsille!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa