Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Etsitkö mahdollisuutta päästä kehittämään osaamistasi uusien teknologioiden parissa mielenkiintoisissa työtehtävissä? Onko sinulla osaamista olio-ohjelmoinnista sekä oppimishaluinen ja utelias asenne? Academic Work etsii Junior Developeria kasvamaan ja kehittymään Emce Solution Partner Oy:lle. Lue lisää alta ja hae tehtävään heti!

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista Junior Back-end Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Emce Solution Partner Oy:lle.


Työtehtävät


Tässä Junior Developerin roolissa pääset työskentelemään modernien teknologioiden parissa ja kasvamaan monipuolisissa tehtävissä osana intohimoista ja ammattitaitoista tiimiä. Työtehtäviisi tulee aluksi kuulumaan oman tasosi mukaan helpompia back-end ohjelmointitehtäviä, kuten esimerkiksi eri komponenttien toteuttamista. Tehtävänkuvasi muokkautuu aikaisemman osaamisesi ja kehittymisesi mukaan, lisäksi tulet saamaan kokeneemman tiimiläisen tuen taustallesi ja mahdollisuuden kasvattaa taitojasi projektien ohessa.

Tehtävä tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden kehittää oman alan osaamistasi esimerkiksi opintojesi ohessa osana nuorekasta ja joustavaa työympäristöä. EmCellä pääset eturintamaan työskentelemään ja kehittämään tulevaisuuden taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien ratkaisuja. Olet tärkeä osa organisaatiota, olipa tehtävänkuvasi mikä tahansa, sillä EmCellä jokaisen työpanos on arvokas ja merkityksellinen liiketoiminnan menestymiselle!


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijamme on teknisen alan valmistumassa oleva opiskelija, jolla on osaamispohjaa olio-ohjelmoinnista, kuten esimerkiksi C# tai Javasta. Lisäksi ymmärrät SQL:n syntaksin päälle. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on oppimishaluinen, innokas ja ahkera asenne työntekoa kohtaan - työkokemus esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta on kuitenkin eduksesi. Olet utelias ja haluat jatkuvasti oppia uutta sekä kehittyä osana yritystä. Sinulla on järjestelmällinen ja systemaattinen työote sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Tämän lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Teknisen alan koulutustausta
* Osaamista olio-ohjelmoinnista
* Oppimishaluinen, sosiaalinen ja utelias asenne
* Systemaattinen ja järjestelmällinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on ymmärrystä ja/tai aikaisempaa työkokemusta yrityksessä käytettävistä teknologioista kuten esimerkiksi C#, SQL, Visual Studio ja/tai .Net.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika, noin 3 päivää/vko

Kesto: 6kk, työsuhteen aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


EmCe Solution Partner Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Back-end Developer kasvamaan osana menestyvää perheyritystä, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 125 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa