Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Jos sinulla on osaamista järjestelmäintegraatioista ja haluat toimia vastuullisessa arkkitehdin ja asiantuntijan roolissa, on tämä paikka juuri sinulle! Etsimme asiakkaallemme vähintään muutaman vuoden kokemuksen omaavaa integraatio-osaajaa toimimaan mielenkiintoisten ja haastavien konsultointitoimeksiantojen ja toimitusprojektien parissa. Tehtävä on alkuun määräaikainen mutta asiakkaamme etsii heille oikeaa henkilöä pitkällä tähtäimellä.

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Integraatio-osaajaa Helsinkiin 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseem, jonka jälkeen on tavoitteena rekrytoituminen asiakasyritykseen.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.


Työtehtävät


Etsimme asiakkaallemme vähintään muutaman vuoden kokemuksen omaavaa integraatio-osaajaa toimimaan mielenkiintoisten ja haastavien konsultointitoimeksiantojen ja toimitusprojektien parissa. Tarjolla on asiantuntijan rooli asiakkaamme toimeksiannoissa. Asiakkaamme kehittämät järjestelmät ovat suuria kokonaisuuksia, jotka saat ottaa haltuusi.

Asiakkaamme panostaa työntekijöidensä kouluttamiseen, joten saat sieltä vahvaa tukea kehityksellesi.

Tehtävääsi kuuluu:

* Toimia asiakaskonsultoinnin ja toimitusprojektien tehtävissä.
* Integraatiokäytäntöjen ja -ratkaisujen suunnittelu.
* Integraatioiden suunnittelu ja toteutus.
* Toimia ryhmän vetäjänä, mm. scrum masterina.

Tehtävä on alkuun määräaikainen kuusi kuukautta, jonka jälkeen on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme.


Etsimämme henkilö on


Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on jo vähintään muutama vuosi kokemusta integraatioprojekteista. Odotamme sinulta myös ylempää korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa suomen ja englannin osaamista. Teknisellä puolella toivomme sinulla olevan osaamista Linuxista, tietoliikenne (SOAP, REST), Java-pohjaisista järjestelmistä sekä jostakin ESB-tuotteesta.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:
* Kokemusta ammattimaisesta järjestelmäkehityksestä sekä integraatioista
* Osaamista Javasta ja open sourcesta
* Erinomaiset kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin
* Ylempi korkeakoulututkinto

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 6kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen.

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.12.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi(mailto:hel03@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi(https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi)

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi(http://www.academicwork.fi/).


Infoa asiakkaasta


Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 05.12.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Integration Architect, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 05.12.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 159 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus