Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinnostavatko sinua monipuoliset taloushallinnon tehtävät, tilaisuus ottaa vastuuta sekä mahdollisuus laajentaa omaa tehtäväkenttää ja osaamistasi? Oletko loppuvaiheen ammattikorkeakouluopiskelija ja etsit joustavaa työmahdollisuutta opintojesi ohelle? Jos olet valmis heittäytymään työhösi ja etsit kasvualustaa jolta nousta taloushallinnon huippuosaajaksi, tämä rooli on tehty sinulle! Etsimme nyt taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen sekä osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Jyväskylä hallinto, yleiset toimistotyöt Jämsä hallinto, yleiset toimistotyöt Laukaa hallinto, yleiset toimistotyöt Luhanka hallinto, yleiset toimistotyöt Muurame hallinto, yleiset toimistotyöt Petäjävesi hallinto, yleiset toimistotyöt Toivakka hallinto, yleiset toimistotyöt Uurainen hallinto, yleiset toimistotyöt Joutsa taloushallinto Jyväskylä taloushallinto Jämsä taloushallinto Laukaa taloushallinto Luhanka taloushallinto Muurame taloushallinto Petäjävesi taloushallinto Toivakka taloushallinto Uurainen taloushallinto Joutsa hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Innokas taloushallinnon assistentti Jyväskylään, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 144 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus