Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Olet kunnianhimoinen ja nautit siitä, että voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa tulokseesi. Sinulla ei kenties ole vielä valtavasti kokemusta myyntityöstä, mutta tähtäät huipulle. Asetat itsellesi korkeita tavoitteita ja haluat menestyä. Sinusta haluamme kuulla enemmän! Academic Workin myyntitiimiin haetaan asenne, ei CV edellä. Jos haluat yhdeksi rattaaksi ison korporaation harmaaseen koneistoon, emme ole sinulle oikea paikka. Kun kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä, ja myös upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa menestymään - me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals.

B2B Account Manager

Etsimme useampaa B2B-asiakkuuksista vastaavaa Account Manageria voimakkaasti kasvavaan henkilöstöpalveluyritykseen, joka löytyy alansa top20-listalta. Emme pyri Suomen suurimmaksi, vaan tahdomme olla paras nuorten ammattilaisten kohderyhmässä. Keskitymme tieto- ja asiantuntijatyöntekijöiden välittämiseen kehitys- ja kasvuhakuisille asiakkaille. Jokainen tekemäsi kauppa luo työpaikan (tai useita) korkeakoulutetuille nuorille ammattilaisille.

Account Managerina olet asiakkaidesi kanssa tekemisissä aktiivisesti. Teet paljon työtä etsien ja kontaktoiden uusia potentiaalisia asiakkaita. Rakennat ja kasvatat yhteistyötä luoden pitkiä ja arvokkaita asiakassuhteita. Yhteistyön myötä sinusta voi kasvaa asiakkaasi kumppani ja konsultti, joka auttaa löytämään ja oivaltamaan ratkaisut muuttuviin henkilöstö- ja rekrytointitarpeisiin. Account Managerin tehtävä on todellista ratkaisumyyntiä, jossa tarvitaan bisnesälyä. Työ on samaan aikaan haastavaa sekä palkitsevaa.

Tulet olemaan osa tuloksennälkäistä myyntitiimiä, joka koostuu 25 Account Managerista. Olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoisen kasvutavoitteen - puhumme AW2018-tavoitteesta. Tavoitteemme on kasvaa liikevaihdolla mitattuna 30 miljoonaan vuoden 2018 loppuun mennessä. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 15 miljoonaa. Kasvamme keskimäärin 20 % vuosivauhtia, mistä johtuen rekrytoimme jatkuvasti lisää ammattilaisia Ruoholahden toimistollamme. Tule mukaan menestymään. Lue lisää meistä täältä: https://careers.academicwork.fi/

Työtehtävät

 • Vastaat omista asiakkuuksistasi sekä liikevaihtosi kehityksestä 
 • Tunnistat potentiaaliset asiakasyritykset niin kotimaiset kuin kansainväliset, kokoluokkaan katsomatta. Käytössäsi on markkinoiden toimivimmat prospektointiohjelmat. 
 • Sovit itse omat tapaamiset puhelimitse 
 • Tapaat aktiivisesti ja kasvotusten henkilöstö- ja liikkeenjohdollisissa tehtävissä toimivia henkilöitä 
 • Konsultoit ja tuet asiakkaita muuttuvissa henkilöstö- ja rekrytointitarpeissa 
 • Ymmärrät, että työhön kuuluu sekä uusasiakashankintaa että jo olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämistä 
 • Tuet asiakasta kehittämään omaa työnantajamarkkinointiaan ja työnantajamielikuvaansa 
 • Vastaat asiakassopimuksista ja hintakeskusteluista 

Me Academic Workillä haastamme itseämme jatkuvasti sekä tuemme ja kannustamme kollegoitamme entistä parempiin suorituksiin. Joka päivä. Me puskemme yhdessä kovaa ja päättäväisesti eteenpäin, mutta emme otsa rutussa. Menestyksemme perusta ovat työhönsä intohimoisesti suhtautuvat osaavat työntekijät ja kannustava sekä myös taloudellisesti palkitseva kulttuuri. Haluamme voittaa asiakkaamme luottamuksen olemalla juuri se paras kumppani ja se, jonka puoleen asiakkaat kääntyvät yhä uudelleen.

Miksi Academic Workille?

 • Selkeät tavoitteet ja tulokset: Meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta. Tavoitteesi ovat selkeät ollen yhtä realistiset ja korkeat. Saat tuntea kaupan nälän lisäksi kaupan klousaamisen ja henkilökohtaisen menestymisen ilon. 
 • Ei palkkakattoa: Tässä työssä voit ansaita juuri niin paljon kuin tahdot ja haluat omalla tekemiselläsi. Enemmän energiaa, enemmän euroja. Vuosittainen keskiansiomme myyjillä on reilusti yli toimialan keskiarvon. Me palkitsemme onnistumisista. 
 • Kasvava, kehittyvä ja monipuolistuva toimiala: Palveluamme on miellyttävä myydä, sillä korkeasti koulutetuista nuorista ammattilaisista käydään työmarkkinoilla kovaa taistelua ja heidän arvonsa on ymmärretty. Erityisen vahvaa kasvua teemme IT-alalla, rakennusalalla/tekniikan alalla ja talouspuolella. Vaikka kasvuvauhtimme on luja, niin auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä olemme sitoutuneet toimimaan hyvien käytäntöjen, lakien ja asetusten mukaisesti. 
 • Intensiivinen startti myyntialalle: Account Managerina rakennat paitsi asiakasverkostoamme myös ammatillista verkostoa itsellesi. Tapaat satoja eri alojen päättäjiä: HR-johtoa, rekrytoivia esimiehiä ja ylintä johtoa. Myös kollegasi ovat alansa huippuja. 
 • Energinen kulttuuri ja sitoutunut AW-tiimi: Koska tätä ei voi sanoiksi pukea, jätä hakemuksesi heti ja tule itse paikan päälle tuntemaan energia, työnilo ja tiimin tsemppi. Meillä eletään ja toimitaan arvojemme mukaisesti - We show heart, share energy and beat yesterday. 
 • Merkityksellinen työ: Sinun työsi tuo töitä uransa alkuvaiheessa oleville nuorille ammattilaisille. Jokainen tilauksesi on mahdollisuus työllistää nuori ammattilainen. 
 • Alan kattavin B2B-koulutus: Academic Workin Business Sales Programia arvostetaan työelämässä. Viisivaiheinen B2B-myynnin akatemiamme antaa eväät tehokkaaseen prospektointiin, buukkaamiseen, myyntineuvotteluihin, clousaamiseen ja asiakassuhteiden kehittämiseen ja kasvattamiseen. 


Olet etsimämme Account Manager, jos sinulla on:

 • Rohkeutta ja aito halu ratkaista asiakkaan ongelmia 
 • Vahva tavoitteellinen asenne sekä kunnianhimoa 
 • Periksiantamaton luonne ja terve kilpailuvietti 
 • Kokemus myynnistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä 
 • Korkeakoulututkinto 
 • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen 
 • B-ajokortti, jotta voit ajaa tapaamisiin firman autoilla 

Uskallatko tarttua puhelimeen ja tavata rennon itsevarmalla otteella korkean tason johtajia ja vakuuttaa heidät siitä, että Academic Work olisi mainio vaihtoehto nuorten ammattilaisten rekrytointi- ja henkilöstöpuolen kumppaniksi? Hae tehtävää heti!

Aloitus: Alkaa kattavalla perehdytyksellä tammikuun alussa 2017, hakuaika 31.12.2016 asti
Kesto: Vakituinen
Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöaikoihin
Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki, asiakaskäynnit pääosin Uudellamaalla
Palkka: Pohja + provisio + bonukset (ei palkkakattoa)

Yhteyshenkilö: Head of Talent Acquisition, Maija Björkman

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi.

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi


Haluatko tietää millaista on työskennellä Academic Workilla? Lue lisää sivulta: https://careers.academicwork.fi/

Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 137 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus