Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Etsimme useampaa junior kehittäjää oppimaan uusimpia teknologioita ja kasvamaan ohjelmoinnin ammattilaiseksi kansainvälisessä IT-konsultointiyrityksessä. Tehtävä soveltuu erinomaisesti opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Emme odota sinulta pitkää työkokemusta vaan palavaa intoa ohjelmistokehitykseen. Näyttönä palavasta halusta koodaat omia projekteja vapaa-ajallasi. NodeJS, React, Swing, AWS, .NET, Java, PHP, Dynamics, Salesforce, Magento. Jos työskentely jollakin näistä teknologioista voisi kiinnostaa sinua, hae paikkaa heti!

Kuvaus


Academic Work etsii osa- ja kokoaikaista Junior Kehittäjiä Helsinkiin ja Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Tehtävä on alkuun määräaikainen kuusi kuukautta, jonka jälkeen tavoitteena on rekrytoitua asiakkaallemme.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään vaihtelevien asiakasprojektien parissa. Saat tueksesi huippuosaajista koostuvan tiimin, joka tukee omaa kehitystäsi. Pääset työskentelemään uusimmilla teknologioilla FullStack, eCommerce tai CRM alueella, sekä käyttämään pitkälle automatisoituja kehitystyövälineitä ja kehitysympäristöjä. Työssä pääset aidosti haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta joka päivä. Projektit ovat myös erilaisia, joten et ole kiinni vain yhdessä teknologiassa.

Työtä voit tehdä osa - tai kokoaikaisesti riippuen siitä, missä vaiheessa opintosi ovat. Asiakkaamme haluaa tukea valmistumistasi, joten työt voidaan sopia joustavasti koulun mukaan. Omasta sijainnistasi riippuen voit työllistyä asiakkaamme Helsingin tai Tampereen toimistolle.

Tehtävä on alkuun määräaikainen kuusi kuukautta, jonka jälkeen tavoitteena on rekrytoitua asiakkaallemme. Heillä on erinomaiset edut sisäisille työntekijöilleen - erilaisista työntekijäeduista osakeohjelmaan.

Yksi aikaisemmista konsulteistamme, joka rekrytoitui asiakasyritykseen, kertoo työpaikasta seuraavaa: "Olen viihtynyt työssäni erittäin hyvin. Minulla on joustavat työajat ja loistavat työkaverit. Työtehtäväni tarjoavat myös paljon haasteita eli tylsää hetkeä ei ole. Työni tuntuu merkitykselliseltä. Olen päässyt tehtävieni kautta tekemään yhteistyötä isojen asiakkaiden kanssa ja olen luonut arvokkaita kontakteja."


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijamme on ohjelmointia rakastava tulevaisuuden huippukoodari. Emme odota sinulta vielä työkokemusta, mutta olet kehittänyt taitojasi niin opinnoissa kuin toivon mukaan omissa projekteissakin. Opintosi voivat olla vielä kesken. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä osa-aikaisesti ja viimeistellä opinnot töiden ohessa. Emme etsi yhden teknologian osaajaa, vaan henkilöä, jolla on laaja kiinnostus ohjelmistokehitykseen ja into oppia uutta jatkuvasti. Oman osaamisesi voit osoittaa esimerkiksi github-tililläsi tai muuten demoamalla omia projektejasi. Olemme kiinnostuneita teknisesti orientoituneista henkilöistä, jotka tietävät, että ohjelmointi on heidän oma juttu.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Palava into ohjelmointiin
* Opinnot IT-alalta
* Halua oppia uutta ja haastaa itseään

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen tai osa-aikainen

Kesto: Kuusi kuukautta, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoitua

Paikka: Helsinki tai Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haussa tulevia huippukoodareita osa- ja kokoaikaisiin tehtäviin kansainväliseen IT-konsultointiyritykseen Helsinkiin ja Tampereelle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa