Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

NodeJS, React, Swing, AWS, .NET, Java, PHP, Dynamics, Salesforce, Magento. Jos työskentely jollakin näistä teknologioista voisi kiinnostaa sinua, jatka lukemista! Etsimme useampaa junior kehittäjää oppimaan uusimpia teknologioita ja kasvamaan ohjelmoinnin ammattilaiseksi kansainvälisessä IT-konsultointiyrityksessä. Tehtävä soveltuu erinomaisesti opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Emme odota sinulta pitkää työkokemusta vaan palavaa intoa ohjelmistokehitykseen. Näyttönä palavasta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo määräaikainen Helsinki määräaikainen Sipoo määräaikainen Vantaa määräaikainen Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haussa tulevia huippukoodareita osa- ja kokoaikaisiin tehtäviin kansainväliseen IT-konsultointiyritykseen Helsinkiin ja Tampereelle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus