Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakkaallemme Ainia Oy:lle JavaScript kehittäjää, joka on JavaScriptin hallitsemisen lisäksi myös hyvä tyyppi. Kummastakaan vaatimuksesta emme ole valmiita tinkimään. Jos haluat työskennellä mukavassa porukassa, jonka palvelulupaukseen kuuluu Passion, Power ja Perfection, niin laitappa meille CV:tä tulemaan!Kuvaus Etsimme kokoaikaista JavaScript kehittäjää Ainia Oy:lle Espooseen!Toimeksianto tulee olemaan henkilöstövuokrausta, mikä tarkoittaa, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haussa hyvä tyyppi, joka hallitsee JavaScriptin, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 152 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus