Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt asiakkaallemme Ainia Oy:lle JavaScript kehittäjää, joka on JavaScriptin hallitsemisen lisäksi myös hyvä tyyppi. Kummastakaan vaatimuksesta emme ole valmiita tinkimään. Jos haluat työskennellä mukavassa porukassa, jonka palvelulupaukseen kuuluu Passion, Power ja Perfection, niin laitappa meille CV:tä tulemaan!

Kuvaus


Etsimme kokoaikaista JavaScript kehittäjää Ainia Oy:lle Espooseen!

Toimeksianto tulee olemaan henkilöstövuokrausta, mikä tarkoittaa, että työllistyt alkuun Academic Workin palkkalistoille, ja työskentelet konsulttina Ainialla. Jos kuitenkin olet jo kokeneempi konkari, niin voimme keskustella myös suorasta rekrytoitumisesta asiakasyritykseen.


Työtehtävät


Ainia on luovasti ajatteleva, palvelutyökaluja tuottava talo, joka valjastaa uusimman teknologian mahdollisuudet asiakaslähtöisiin ja kilpailukykyä vahvistaviin ratkaisuihin. Tässä tehtävässä tulet tekemään web-kehitystä osana tiimiä, joka rakentaa edistyksellisen ja joustavasti integroitavan teknologian avulla työkaluja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin, muun muassa palvelunhallintaan ja toiminnanohjaukseen (ERP).

Tämä on kiva mahdollisuus front-end kehityksestä kiinnostuneelle tekijälle, joka haluaa olla mukana haastamassa vanhentuneita käsityksiä palvelunhallinnasta ja tietojenkäsittelystä.


Etsimämme henkilö on


Meillä on hakijalle muutama ehdoton vaatimus:

* Sinulla on hallussa JavaScript ja HTML
* Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi
* Olet hyvä tyyppi, joka pärjää asiakasrajapinnassa
* Olet proaktiivinen ja haluat kehittyä
* Uskallat pyytää apua tarvittaessa

Voit siis olla työelämässä jo jonkin aikaa viihtynyt kaveri tai vaihtoehtoisesti juuri viimeistelemässä IT-alan opintojasi. Loppupeleissä asenne ratkaisee!

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus web-kehityksestä, kokemus ServiceNow:sta tai ERP-järjestelmien kehityksestä. Arvostamme myös tietokantaosaamista!

Älä turhaan viivyttele hakemuksesi kanssa, sillä kuulemme sinusta mielellään heti. Mikäli sinulla on harrastuneisuutta alalta, niin muistathan kertoa meille myös siitä.

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen tämän aikana. Kokeneemman henkilön kanssa voimme neuvotella suoraan rekrytoitumisesta vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseen heti.

Paikka: Espoo sekä toisinaan Ainian asiakkaiden tilat pääkaupunkiseudulla

Palkka: Sopimuksen ja kokemuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Ainia


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haussa hyvä tyyppi, joka hallitsee JavaScriptin, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 127 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa