Duunitori suosittelee
Tekninen IT-asiantuntija Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko urasi alkuvaiheessa, BI:n parissa työkokemusta jo kartuttanut, huippuasenteella varustettu tekijä? Haluatko päästä vaikuttamaan tulevaan, innovoimaan ja olemaan ensimmäisenä ottamassa käyttöön uutta teknologiaa? Etsimme Eximia Business Intelligence Oy:lle kasvun tueksi jälleen useampaa BI-konsulttia työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Lue alta, kuinka kauttamme Eximialle työllistynyt BI-konsultti Tiia Järvinen kuvailee työtään. "Eximia tarjoaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haemme useampaa BI-konsulttia työskentelemään monipuolisten asiakasprojektien parissa osana mahtavaa työporukkaa. Tule osaksi tätä huikeaa kasvutarinaa!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 160 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus