Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko urasi alkuvaiheessa, BI:n parissa työkokemusta jo kartuttanut, huippuasenteella varustettu tekijä? Haluatko päästä vaikuttamaan tulevaan, innovoimaan ja olemaan ensimmäisenä ottamassa käyttöön uutta teknologiaa? Etsimme Eximia Business Intelligence Oy:lle kasvun tueksi jälleen useampaa BI-konsulttia työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Lue alta, kuinka kauttamme Eximialle työllistynyt BI-konsultti Tiia Järvinen kuvailee työtään.

"Eximia tarjoaa ainutlaatuisella tavalla kokemusta niin monelta tiedolla johtamisen ja analytiikan osa-alueelta kuin vain itse haluat ammentaa. Saat kehittää itseäsi niin paljon kuin omaa kunnianhimoa piisaa ja mukana matkassasi on rempseä työporukka. Eximia on mahtava työpaikka!"

Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi, jatka lukemista ja lähde mukaan tähän huikeaan kasvutarinaan!

Kuvaus


Academic Work etsii useampaa kokoaikaista BI-konsulttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Eximia Business Intelligence Oy:lle Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Työtehtävät


Eximia Business Intelligence Oy:lla työskentelee jo noin 30 BI-asiantuntijaa. Etsimme nyt Helsinkiin, kokeneempien asiantuntijoiden työpariksi, useampaa uutta BI-konsulttia. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään erilaisten mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa.

Tehtäviisi kuuluu mm. tiedonkäsittelyä, analysointia, raportointia ja integraatioita. Näiden lisäksi, sinun on mahdollista kartuttaa omaa osaamistasi ja oppimaan lisää laajasti esimerkiksi viestinnästä, myynnistä, projektin hallinnasta, analytiikasta sekä liiketoiminnan ohjaustiedosta. Tulet tekemään töitä pääosin seuraavien teknologioiden parissa; QlikView, Qlik Sense, Microsoft BI, Tableau ja SQL. Sinun ei tarvitse olla huippuosaaja vielä kaikkien parissa, mutta valmis oppimaan ja kehittymään.

Eximia BI on matalahierarkkinen organisaatio, jonka ansiosta sinun on mahdollista päästä vaikuttamaan sekä yrityksen tulevaisuuteen että siihen, minkälaisia tehtäviä haluat toimenkuvaasi sisällyttää. Tiimi on nuorekas, ja siinä korostuu todellinen tekemisen meininki. Tarjolla on loistavien kollegoiden lisäksi hyvät työsuhde-edut ja mahtavat koulutusmahdollisuudet.

"Eduista ehdottomasti paras on työporukka. Jotenkin on onnistuttu löytämään kasaan juuri samanhenkisiä ihmisiä, joilla kaikilla on mieletön työasenne sekä huono eli paras huumori. Kaikki auttavat kaikkia ja issään työtehtävässä et jää yksin. Hyviä etuja ovat myös virkistyspäivät, joita meillä vietetään monia vuoden aikana. Olemme puolentoista vuoden aikana käyneet mm. kiipeilemässä, laskemassa Rukalla, mikroautoilemassa, melomassa sekä Norjan reissulla erämökillä. Näiden lisäksi myös terveydenhuolto, puhelinetu ja liikunta kuuluvat arvokkaisiin etuihimme."

Näin kuvaa työyhteisöään Tiia Järvinen, kauttamme Eximialle työllistynyt BI-konsultti.


Etsimämme henkilö on


Haemme henkilöä, jolla on n. 1-3 vuotta aiempaa työkokemusta BI:n parista ja haluaa jatkuvasti oppia uutta ja kehittyä.
Eximia BI on teknologiariippumaton konsulttitalo joten etsimme henkilöitä, joilla olisi osaamista yhden tai useamman seuraavan teknologian parista: QlikView, Qlik Sense, Microsoft BI, Tableau. Olet saattanut toimia konsulttina esim. yhdessä lyhemmässäkin projektissa tai BI on sinulle muuten tuttu työelämästä. Koulutustaustasi voi olla joko IT:tä tai kaupallinen. Ymmärrät tietokantojen päälle (SQL) ja sen lisäksi kaikki ohjelmointiosaaminen katsotaan etuna.

Etsimällämme henkilöllä on:

* 1-3 vuotta työkokemusta BI:n parista (QlikView, Qlik Sense, Microsoft BI, Tableau)
* SQL-osaamista

Mutta tekninen osaaminen ei ole kaikki kaikessa, vaan etsimme myös huipputyyppiä täydentämään Eximian mahtavaa tiimiä. Etsimme sinua, jolla on todellinen Deliver more -asenne ja haluat aina ylittää asiakkaan odotukset. Olet innokas ja oma-aloitteinen ja haluat jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt hyvin tiimissä - ja huippu sellaisessa!

Eli teknisen osaamisen lisäksi; tunnistatko itsesi seuraavista pointeista?

* Haluat jatkuvasti kehittyä ja oppia; koskaan ei ole valmis ammattilainen
* Olet asiakaslähtöinen- haluat aina ylittää asiakkaiden odotukset
* Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
* Sinulla on hands-on asenne työntekoon ja haluat olla osana aikaansaavaa työporukkaa jossa on rento tekemisen meininki.

Vakuuta meidät hakemuksellasi ja ansioluettelollasi - miksi tehtävä kiinnostaa sinua ja miksi olisit täydellinen juuri kyseiseen paikkaan. Huippuporukka odottaa jo sinua!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Aloitus: Mahdollisimman pian, sovittavissa

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan, kuukausipalkka

Julkaisupäivämäärä: 29.9.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Eximia Business Intelligence Oy


Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haemme useampaa BI-konsulttia työskentelemään monipuolisten asiakasprojektien parissa osana mahtavaa työporukkaa. Tule osaksi tätä huikeaa kasvutarinaa!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa