Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko urasi alkuvaiheessa, BI:n parissa työkokemusta jo kartuttanut, huippuasenteella varustettu tekijä? Haluatko päästä vaikuttamaan tulevaan, innovoimaan ja olemaan ensimmäisenä ottamassa käyttöön uutta teknologiaa? Etsimme Eximia Business Intelligence Oy:lle kasvun tueksi jälleen useampaa BI-konsulttia työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Lue alta, kuinka kauttamme Eximialle työllistynyt BI-konsultti Tiia Järvinen kuvailee työtään. "Eximia tarjoaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haemme useampaa BI-konsulttia työskentelemään monipuolisten asiakasprojektien parissa osana mahtavaa työporukkaa. Tule osaksi tätä huikeaa kasvutarinaa!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 152 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus