Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaako ura konsulttina? Haluatko oppia alan todelliseksi osaajaksi markkinajohtajan opeissa? Haemme nyt kokoaikaista konsulttia Gavdi Finland Oy:lle Espooseen vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan ja kehittymään monipuolisten tehtävien parissa. Tämä on hieno mahdollisuus päästä kasvamaan kansainvälisen yrityksen mukana yhä haasteellisempiin tehtäviin!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista konsulttia vakituiseen työsuhteeseen Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Gavdi Finland Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä työssä pääset osaksi Gavdi Finland Oy:n osaavaa työtiimiä ja olemaan aktiivisesti mukana toteuttamassa asiakasyritysten tietojärjestelmähankkeita, joissa toimitamme asiakkaillemme ratkaisuja pohjautuen mm. SuccessFactors-, SAP- ja Birst-teknologioihin. Olet mukana implementointiprojektin kaikissa vaiheissa: asiakasyritysten tarpeiden määrittelyssä, työkalun rakentamisessa, testauksessa sekä käyttäjäkoulutuksissa. Työsi tapahtuu vahvasti asiakasrajapinnassa. Saat työtehtävääsi kattavan koulutuksen ja nimetyn mentorin, joten kokemusta vastaavasta työstä ei tarvitse välttämättä vielä olla.

Kiinnostaako kasvurooli konsulttina? Haluatko oppia alan markkinajohtajalta kansainvälisessä kasvuyrityksessä? Tehtävä tarjoaa monipuolisen työnkuvan lisäksi mahdollisuuden kehittyä todelliseksi alan osaajaksi.


Etsimämme henkilö on


Olet etsimämme henkilö, mikäli etsit työpaikkaa, jossa voit kasvaa ja kehittyä. Omaat tehtävään soveltuvan korkeakoulutuksen (esim. kaupallinen/tekninen) ja sinulla on jo koulutustasi vastaavaa työkokemusta vähintään vuoden ajalta. Nautit asiakasrajapinnassa tapahtuvasta asiantuntijatyöstä ja osaat työskennellä itsenäisesti. Sinulla on aitoa intoa IT-alaa ja konsultin työtä kohtaan, opit nopeasti ja olet luonteva esiintyjä. Hallitset isoja kokonaisuuksia, mutta olet kiinnostunut myös yksityiskohdista. Sinulta löytyy vinksahtanut halu ratkaista erilaisia asiakkaiden ongelmia hyvällä analyyttisellä otteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva koulutus
* Koulutuksen jälkeistä työkokemusta vähintään vuosi
* Aito into toimia IT-alalla konsultoinnin ja toiminnanohjausjärjestelmien parissa
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Oma-aloitteinen työote sekä halu kehittyä
* Paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä
* Silmää yksityiskohdille ja analyyttisyyttä

Eduksi katsomme kokemuksen em. teknologioiden, ohjelmistokehityksen (JavaScript, Java, SQL, R), analytiikan tai konsultoinnin parista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Syksy 2016

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo, Etelä-Suomi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.10.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Gavdi on vuonna 1999 perustettu ketterä kansainvälinen SuccessFactors- ja SAP HCM -kumppani, joka on erikoistunut konsultoimaan yrityksiä henkilöstöprosessien ja HRIT-ratkaisujen yhteensovittamisessa. Gavdi on noussut alan markkinajohtajaksi ja on tehnyt huimaa liikevaihdon kasvua muutaman vuoden ajan. Teemme projekteja isoille suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä kiinnostavia hankkeita Suomessa ja ulkomailla. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 2007 lähtien ja mm. voitti SAP Nordic Partner -awardin. Lue lisää yrityksestä täällä: www.gavdi.com ja tutustu tässä kahteen yrityksen hienoista projekteista:Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/haemme-pilvikonsultteja-kasvamaan-kanssamme/14974530 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haemme pilvikonsultteja kasvamaan kanssamme, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 121 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa