Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Löytyykö sinulta visuaalista silmää ja intohimoa visuaalisten esitysten ja verkkosivujen suunnitteluun? Kiinnostaako työskentely tiivishenkisessä start-up yhteisössä, jossa pääset tuottamaan näyttävää materiaalia mielenkiintoisten asiakasyritysten tarpeisiin? Etsimme visuaalista suunnittelijaa näyttävien presentaatioiden tuottamiseen asiakasyrityksellemme Havainille!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista visuaalista suunnittelijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Havain Oy.


Työtehtävät


Asiakasyrityksemme Havain tuottaa vaikuttavia presentaatioita sekä markkinointikampanjoita asiakkailleen. Tässä tehtävässä työnkuvaasi kuuluu näyttävien ja vakuuttavien PowerPoint-esitysten tuottaminen, esitykset tehdään asiakasyrityksille heidän tarpeidensa mukaan, esimerkiksi strategia- tai myyntiesityksiksi. Esitysten tekstisisältöön saat tukea asiakkaalta sekä esimieheltäsi. Tulevaisuudessa työtehtäviisi voivat kuulua myös verkkosivujen ja verkkopuolen myyntimateriaalien suunnittelu ja optimointi. Lisäksi työ voi sisältää käyttöliittymäsuunnittelua (UI/UX) ja kotisivujen kehittämistä käyttäjäystävällisemmiksi. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä sekä itsenäisesti että osana asiantuntevaa tiimiä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista luovan graafisen suunnittelun parissa. Tehtävässä pääset yhdistämään taitosi sekä visuaalisen suunnittelun että viestinnän saralla.

Ratkaisutoimisto Seedi, Taito United ja Havain muodostavat kolmen kimpan eli yritysryhmän, joka ratkaisee strategiaan, tuote- ja palvelukehitykseen, myyntiin, digitalisaatioon ja kommunikaatioon liittyvät ongelmat. Kuluneen seitsemän vuoden aikana olemme käynnistäneet osan Suomen kuumimmista start-upeista, koodanneet suurten yritysten järjestelmiä ja kehittäneet johtamisen ja myynnin metodiikkaa. Yhteensä ryhmä työllistää yli 40 henkilöä ja saavuttaa 4 miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2016.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijallamme on erinomainen visuaalinen silmä ja graafista taustaa. Osaat yhdistää markkinointiviestinnän sekä luoda näyttäviä esitysgrafiikoita. Työssä menestyminen edellyttää osaamista Photoshop ja InDesign suunnitteluohjelmien käytöstä sekä kokemusta PowerPointista. Osaat hyödyntää jo olemassa olevaa osaamistasi visuaalisen suunnittelun saralla näyttävien esitysten luomiseen. Esitystyökaluna on pääsääntöisesti PowerPoint. Katsomme eduksi kokemuksen verkkopuolen suunnittelusta tai UI/UX käyttöliittymistä. Työ edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielitaitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Osaamista visuaalisesta / graafisesta suunnittelusta
* Kyky luoda visuaalisia markkinointi- ja/tai myyntiesityksiä
* Hyvät InDesign, Photoshop ja PowerPoint taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielentaito

Katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavien tehtävien parista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kuukautta

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.9.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Havain on vuonna 2013 perustettu vaikuttavien ja myyvien esitysten suunnitteluun sekä digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Liikeideana oli, ja on edelleen, tarjota helppo, nopea ja käytännönläheinen ratkaisu yrityksille ja yksilöille, jotka haluavat myydä ideansa vakuuttavasti ja tuloksekkaasti. Havain on saavuttanut Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämän korkean Rating Alfa -luottoluokituksen. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/graafinen-suunnittelija-nayttavien-presentaatioiden-tuottamiseen/14976213 Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Graafinen suunnittelija näyttävien presentaatioiden tuottamiseen!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa