Duunitori suosittelee
Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Työvuorosuunnittelija

Validia Asuminen

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme avustavaa analyytikkoa Gasumille, jolla on opintoja energiatekniikasta sekä kiinnostusta kaasu- ja energia-alaa kohtaan? Haluatko kehittyä energiamarkkinoiden asiantuntijaksi yhdessä alan johtavista yrityksistä? Tässä tehtävässä pääset analysoimaan dataa ja työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa osana asiantuntevaa tiimiä. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, etenemme haussa heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Kuvaus Academic ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Gasum etsii energia-alasta kiinnostunutta opiskelijaa avustaviin analyytikon tehtäviin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 146 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa