Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Olemme kirjoittamassa ainutkertaista tarinaa rakennusalalle. Haluaisimme kutsua sinut kirjoittamaan siihen oman lukusi! Rakennusala on perinteikäs ja sen yhteiskunnallinen vaikutus on valtava. Perinteistä voi ja pitää oppia mutta niiden ei pidä antaa rajoittaa ajattelua. Tule tekemään uudis- ja korjausrakentamisesta kanssamme ihmislähtöisempää.

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaisia työmaan talouskoordinaattoreita Firalle Vantaalle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Fira Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen team2.info@academicwork.fi](mailto: team2.info@academicwork.fi).


Työtehtävät


Firalla monet asiat tehdään tarkoituksellisesti ja rohkeasti toisin. Vain muuttamalla perinteisiä toimintatapoja ja malleja voidaan luoda aidosti uudenlaista rakentamiskulttuuria, rakentaa fiksumpaa yhteiskuntaa ja parempaa arkea.

Haemme nyt työmaillemme talouskoordinaattoreita monipuolisten tehtävien pariin. Tulet työssäsi auttamaan työmaita niiden toiminnassa. Tulet vastaamaan työmaiden osto- ja myyntilaskujen käsittelystä, sekä muusta kustannusseurannasta ja talousraportoinnista. Varmistat, että työmaiden rahaliikenne on oikein kohdennettu ja prosessi toimii tehokkaasti. Saat vastuullesi erilaisia ja erikokoisia työmaita Etelä-Suomen alueelta, joissa pääasiassa vietät työpäiväsi. Tämä työ sopii henkilölle, joka ei pelkää tehdä työtä välillä kypärä päässä ja hurtin huumorin ympäröimänä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Tarjoamme mahdollisuuden näyttää osaamisesi monipuolisten työtehtävien parissa, ammattitaitoisen, voimakkaasti kasvavan ja kehittyvän organisaation taustatuen, sekä mahdollisuuden olla osa nuorekasta, avointa ja työntekijöihin luottavaa työkulttuuria. Sinua odottaa myös viihtyisät toimitilat Firan toimipisteellä Vantaalla ja positiivinen firalainen ilmapiiri.


Etsimämme henkilö on


Etsimämme henkilö omaa alaan sopivan kaupallisen koulutuksen ja aidon kiinnostuksen rakennusalaa kohtaan. Sinulla on vähintään 1-3 vuotta työkokemusta taloushallinnon parista ja osto- ja myyntilaskutuksen tai kirjanpidon tehtävät ovat sinulle tuttuja. Olet käyttänyt ainakin yhtä taloushallinnon järjestelmää ja opit uusia järjestelmiä nopeasti. Kehitysmyönteinen ja asiakaslähtöinen asenne on tärkein työkalusi, sekä omaat jämäkän, tarkan ja järjestelmällisen työotteen. Et jää odottamaan tehtävänantoja ja vastauksia, vaan haet aktiivisesti ratkaisuja kysymyksiisi. Työmaaympäristö ja tutustuminen sen ihmisiin innostaa sinua, ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ajokortti ja oma auto eivät ole välttämättömiä, mutta helpottavat liikkumistasi työmaiden välillä.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Soveltuva kaupallinen koulutus
* Vähintään 1-3 vuotta työkokemusta taloushallinnon parista
* Ymmärrystä taloudesta ja kirjanpidosta
* Valmiuksia käyttää erilaisia taloushallinnon järjestelmiä
* Tarkkuutta ja huolellisuutta
* Asiakaspalvelulähtöisyyttä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Hae heti mukaan ja tule tekemään rakentamisen vallankumousta!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Pääkonttori Vantaalla, työmaat Etelä-Suomen alueella

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.9.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen team2.info@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Meillä Firalla monet asiat tehdään tarkoituksellisesti ja rohkeasti toisin, sillä vain muuttamalla perinteisiä toimintatapoja ja malleja voidaan luoda aidosti uudenlaista rakentamiskulttuuria. Oivalluksemme on yksinkertainen: ihminen on toimintamme lähtökohta. Ennakkoluulottomuus ja muutos voivat kukoistaa vain kulttuurissa, jossa ihmisiin luotetaan ja heitä kuunnellaan. Mielestämme rakennusalan on aika uudistua muun yhteiskunnan mukana. Haluamme, että ihmiset rakentavat yhdessä fiksumpaa yhteiskuntaa. Me rakennamme asuntojen sijaan koteja ja toimistojen sijaan viihtyisiä työympäristöjä.

Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Yritys kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen ja on Kauppalehden Menestyjä-yritys. Tutustu Firaan täällä: www.fira.fi.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Pääkaupunkiseutu Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/fira-etsii-talouskoordinaattoreita-tyomaille/14976670 Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fira etsii talouskoordinaattoreita työmaille, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Pääkaupunkiseutu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa