Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme kirjoittamassa ainutkertaista tarinaa rakennusalalle. Haluaisimme kutsua sinut kirjoittamaan siihen oman lukusi! Rakennusala on perinteikäs ja sen yhteiskunnallinen vaikutus on valtava. Perinteistä voi ja pitää oppia mutta niiden ei pidä antaa rajoittaa ajattelua. Tule tekemään uudis- ja korjausrakentamisesta kanssamme ihmislähtöisempää. Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaisia työmaan talouskoordinaattoreita Firalle Vantaalle!Toimeksianto on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile eri hakusanoja.

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fira etsii talouskoordinaattoreita työmaille, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 155 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus