Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Pratar du flytande finska och söker en ny utmaning inom service? Vill du arbeta på ett företag som ständigt förbättras, gör saker annorlunda och hittar enkla vägar till lösningar? Sök tjänsten som kundtjänstmedarbetare idag!

Kuvaus


Academic Work söker för kunds räkning en finsktalande kundtjänstmedarbetare till deras kontor i Sundbyberg. Du kommer sitta i ljusa och fina lokaler tillsammans med ett team om sju medarbetare, där olika språk finns representerade.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Työtehtävät


Som kundtjänstmedarebetare kommer du arbeta med inkommande samtal och mail med varierande frågor kring exempelvis kort, faktura, bränsle och felanmälan. Arbetsdagen kommer vara uppdelad vilket innebär att du arbetar halva dagen med inkommande samtal och andra halvan med inkommande mailärenden.

Du kommer till exempel att:

Ta emot inkommande samtal och mail

Administrativa arbetsuppgifter kring ärenden

Hitta lösningar på utmanande problem

Tjänsten passar dig som vill arbeta i en kundfokuserad roll och trivs med att hålla en hög servicenivå, samtidigt är du lyhörd för kundens behov och ger förslag på lösningar utifrån det. Du får möjligheten att arbeta i en organisation med högt i tak, frihet under ansvar och med en öppenhet för förslag till förbättringar.


Etsimämme henkilö on


Vi söker dig som har arbetat med service i en kundorienterad roll tidigare, förslagsvis i en kundtjänstroll.

Efterfrågade specifika kompetenser:

* Minst ett års erfarenhet av att arbeta med service
* Gymnasieexamen
* Flytande finska i både tal och skrift eftersom du kommer arbeta mot den finska marknaden
* Mycket goda kunskaper i engelska och svenska för att kunna bemöta kunder på detta språk

Det är meriterande om du:

* Har en högskoleutbildning inom relevant område för tjänsten
* Har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsverktyg

Som person är du kommunikativ och serviceinriktad, du ser kundens behov och arbetar för att lösa problem. Vi ser även att du har skinn på näsan, vågar ställa frågor och är inte rädd för att göra fel. Du tar gärna initiativ till att komma med förbättringsförslag och idéer. Vidare arbetar du bra i team och har lätt för att samarbeta med andra.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: omgående

* Omfattning: Heltid 6 månader, med chans till förlängning

* Placering: Sundbyberg

* Arbetstider: Kontorstider

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se

Infoa asiakkaasta


Vår kund är en av de stora aktörerna på drivmedelsmarknaden. De etablerade sitt koncept år 2004 och har sedan dess växt och tagit alltfler marknadsandelar, samtidigt som de i dagsläget sysselsätter ca 2000 personer. Företagets målsättning är att bli det mest CO2-medvetna företaget i branschen och på ett kontrollerbart sätt avveckla fossila bränslen.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Sundbyberg Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/finsktalande-servicestjarna-till-nytankande-drivmedelsforetag/14977156 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sundbyberg

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, finsktalande servicestjärna till nytänkande drivmedelsföretag, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Sundbyberg . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa