Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko osaava kehittäjä, jota kiinnostaa järjestelmäarkkitehtuuri? Onko sinulla aiempaa kokemusta Javasta ja Linuxista? Onko sinulla jo jonkin verran työkokemusta ohjelmistokehityksestä ja etsit seuraavaa mielenkiintoista tehtävää?
Etsimme nyt asiakkaallemme Java-kehittäjää mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Java kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.


Työtehtävät


Etsimme osaavaa kehittäjää, joka haluaisi ottaa haltuun ratkaisuarkkitehdin roolin tulevaisuudessa. Etsimämme henkilö tulee työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien konsultointi toimeksiantojen parissa ratkaisusuunnittelun alueella. Tarjolla on asiantuntijan rooli asiakkaamme toimeksiannoissa. Asiakkaamme kehittämät järjestelmät ovat suuria kokonaisuuksia, jotka saat ottaa haltuusi. Tehtävässä tulet saamaan mentorointia kokeneemmilta arkkitehdeiltä. Asiakkaamme myös panostaa työntekijöidensä kouluttamiseen, joten saat myös sieltä vahvaa tukea kehityksellesi.

Tehtävä on alkuun määräaikainen kuusi kuukautta, jonka jälkeen on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme.

Haluatko työskennellä ja luoda uraa kansainvälisessä IT-talossa? Tämä tehtävä on loistava mahdollisuus jo hieman työkokemusta kerryttäneelle, innostuneelle juniorille.


Etsimämme henkilö on


Etsimme tähän osaavaa kehittäjää, joka haluaa tulevaisuudessa kasvaa ratkaisuarkkitehdin rooliin. Tässä kohtaa kehitystäsi odotamme sinulta osaamista Javasta ja Linuxista. Tärkeintä on aito mielenkiinto kehittyä tulevaisuudessa ratkaisuarkkitehdiksi. Tässä työssä pääsee kiinni arkkitehdin tehtäviin kokeneemman henkilön mentoroinnissa. Arvostamme kokemusta järjestelmäkehityksen koko arvoketjussa ja ymmärrystä open sourcesta. ESB- ja integraatio-osaaminen on tässä tehtävässä eduksi.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:
* Kokemusta ammattimaisesta järjestelmäkehityksestä, esim. muutama vuosi työkokemusta kehittäjänä
* Osaamista Javasta ja open sourcesta
* Erinomaiset kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin
* Ylempi korkeakoulututkinto
* Kova motivaatio kehittyä arkkitehdiksi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 6kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen.

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.9.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osaavaa Java-kehittäjä kehittymään Arkkitehdiksi Helsinkiin, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 156 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus