Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut työskentelemään itsenäisissä ja tarkkuutta vaativissa toimistoassistentin tehtävissä? Oletko kiinnostunut valokuva-alasta ja haluat päästä osaksi mukavaa työporukkaa, jossa töitä tehdään hyvässä hengessä? Asiakkaamme Kuvatoimisto Kuvio Oy etsii pitkäaikaista toimistoassistenttia tiimiinsä. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään! Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista toimistoassistenttia Helsinkiin!Toimeksianto on osa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Sipoo hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme vastuullista ja tarkkaa Toimistoassistenttia Helsinkiin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 150 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa