Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kehittymishaluinen sekä jo hieman sähkö- tai automaatioasennuskokemusta kartuttanut henkilö ja haluat päästä kehittymään lisää alan tehtävissä? Haemme asiakasyrityksellemme AET Automaatio Oy:lle uransa alkuvaiheessa olevaa automaatioinsinööriä monipuolisiin työtehtäviin! Tehtävä tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet asiakasyrityksessämme aina työnjohdollisiin tehtäviin saakka. Kyseinen tehtävä on myös loistava mahdollisuus oman alan työharjoittelun suorittamiseen. Mikäli kiinnostuit, jatka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Uusimaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Uusimaa määräaikainen Uusimaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi sähkö- ja automaatioalan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Urasi alkuvaiheessa oleva automaatioinsinööri - etsimme sinua!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 22.11.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus