Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko kehittymishaluinen sekä jo hieman sähkö- tai automaatioasennuskokemusta kartuttanut henkilö ja haluat päästä kehittymään lisää alan tehtävissä? Haemme asiakasyrityksellemme AET Automaatio Oy:lle uransa alkuvaiheessa olevaa automaatioinsinööriä monipuolisiin työtehtäviin! Tehtävä tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet asiakasyrityksessämme aina työnjohdollisiin tehtäviin saakka. Kyseinen tehtävä on myös loistava mahdollisuus oman alan työharjoittelun suorittamiseen. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista Automaatioinsinööriä Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina AET Automaatio Oy:lla.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisten ja itsenäisten asennustehtävien parissa. Tulet tekemään asennuksia yrityksille, taloyhtiöille ja yksityishenkilöille PK-seudulla pääasiassa itsenäisellä otteella. Tehtävässä pääset lisäksi työskentelemään vahvasti asiakasrajapinnassa asennuksia eri kohteissa tehdessäsi.

Toimenkuva on osa-aikainen, n. 30-40h/vko ja sopii erityisesti uransa alkuvaiheessa olevalle, kehittymis- ja oppimishaluiselle henkilölle, keneltä löytyy jo kokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista. Tehtävä tarjoaa hienoja mahdollisuuksia asiakasyrityksessämme myös pidemmällä tähtäimellä, esimerkiksi mahdollisuuden edetä aina työnjohdollisiin tehtäviin saakka.

Työajat ovat pääosin arkisin 7-17 välillä, ja töitä on tarjolla 30-40h/viikko. Sopimus on määräaikainen, mutta työsuhteen aikana on mahdollista keskustella jatkosta. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden myös oman alan työharjoittelun suorittamiseen (palkallinen).


Etsimämme henkilö on


Etsimämme henkilö on esimerkiksi sähkö- tai automaatioinsinööriopiskelija (AMK) tai vastavalmistunut. Koulutuksen lisäksi etsimme hakijaa, keneltä löytyy jo aiempaa työkokemusta vastaavista alan asennustehtävistä joko sähkö- tai automaatiopuolelta. Aiempi työkokemus voi olla esimerkiksi harjoittelusta tai kesätöistä. Toimenkuva sisältää matkustamista eri kohteisiin PK-seudulla, joten edellytämme hakijoilta B-ajokorttia.
Näiden lisäksi, omaat perustiedot MS Officen ohjelmista ja kykenet työskentelemään sujuvasti suomen kielellä. Työskentelet asennustehtävien parissa vahvasti asiakasrajapinnassa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä menestymisen kannalta välttämättömät. Näiden lisäksi, edellytämme hakijoilta oppimis- ja kehittymishaluista asennetta sekä kykyä itseohjautuvaan työskentelyyn.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (AMK) sähkö- tai automaatiopuolelta, voit olla esimerkiksi loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut
* Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta
* B-ajokortti, oman auton katsomme eduksi
* MS Office-ohjelmien perusteet
* Hyvät vuorovaikutustaidot, kehittymishaluinen asenne ja itsenäinen työote
* Sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on ymmärrystä Atmostech-, Fidelix- järjestelmistä sekä Siemensin - automaatiojärjestelmästä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 30-40h/vko

Kesto: 12kk

Paikka: Vantaa ja kohteet PK-seudulla

Palkka: Sopimuksen mukaan, tuntipalkka

Julkaisupäivämäärä: 17.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


AET Automaatio Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Uusimaa Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-uransa-alkuvaiheessa-olevaa-automaatioinsinooria-kasvamaan-ja-kehittymaan-alan-asiantuntijaksi/14977565 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa Automaatioinsinööriä kasvamaan ja kehittymään alan asiantuntijaksi!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa