Duunitori suosittelee
Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Jos sinulla on jo hieman kokemusta Microsoftin Business Intelligence -työkaluista ja haluat kehittää osaamistasi asiakasrajapinnassa, jatka lukemista, sillä etsimme asiakkaallemme BI-konsulttia!

Kuvaus

Academic Work etsii BI-konsulttia vakituiseen työsuhteeseen Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen [email protected](mailto:[email protected]).

Työtehtävät

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään yhdessä kokeneemman BI-konsultin, tietokanta-asiantuntijan ja käyttöliittymäsuunnittelijan kanssa erilaisissa asiakasprojekteissa mm. vakuutusalalla. Projektit ovat vaihtelevia: voit päästä kehittämään asiakkaan jo olemassa olevia raportoinnin järjestelmiä tai olla mukana rakentamassa laajempaa järjestelmäkokonaisuutta. Työkaluinasi toimivat pääsääntöisesti Microsoftin BI-työkalut.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Tarjoamme sinulle kannustavan työilmapiirin sekä kokeneempien kollegoiden tuen matkallasi todelliseksi BI-asiantuntijaksi!

Etsimämme henkilö on

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta on tehtävään soveltuva IT-alan tutkinto (amk tai yliopisto). Sinulla on jo hieman kokemusta Microsoftin BI-työkalujen käytöstä esimerkiksi aiemmissa työtehtävissäsi ja ymmärrät myös tietovarastoinnin perusteet. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis osaaja, vaan saat tukea kollegoiltasi. Motivaatio oppia sekä rohkeus astua uusiin haasteisiin on tärkein vaatimuksemme. Työntekijänä olet ongelmanratkaisukykyinen ja ulospäinsuuntautunut ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva IT-tutkinto (amk tai yliopisto)
* Kokemusta Microsoftin BI-työkaluista (SSIS, SSAS, SSRS) sekä perusymmärrys tietovarastoinnista
* Ongelmanratkaisukykyinen ja ulospäinsuuntautunut asenne
* Rohkeutta ja motivaatiota oppia lisää
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Päivitetty 24.11.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected](mailto:[email protected]). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi(https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi)

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi(http://www.academicwork.fi/).

Infoa asiakkaasta

Asiakkaamme on IT-palveluyritys, joka keskittyy erityisesti finanssitoimialaan sekä Business Intelligence -ratkaisuihin. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme BI-osaajaa kiinnostaviin asiakasprojekteihin, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 155 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus