Duunitori suosittelee
Controller, kiinteistöcontroller

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Haluatko päästä yhdistämään taloushallinnon- ja johdon assistentin monipuoliset työtehtävät? Löytyykö sinulta taloushallinnon koulutus ja etsit seuraavaa askelta urallasi? Etsimme nyt taloushallinnon- ja johdon assistenttia vakituiseen sekä kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme Doka Finland Oy. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista taloushallinnon- ja johdon assistenttia Vihtiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme Doka Finland Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa ja tehtäviisi muun muassa avustamaan kirjanpitäjää tilinpäätökseen liittyvissä tehtävissä. Toimenkuvaasi kuuluu myös erilaiset johdon assistentin tehtävät, kuten raportoinnin avustavat tehtävät, puhelinvaihteesta vastaaminen, matkajärjestelyt sekä toimiston juoksevista asioista huolehtiminen.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien pariin kansainväliseen yritykseen, joka toimii yli 70 maassa.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on taloushallinnon kaupallinen koulutustausta (esim. AMK) sekä jo jotain aikaisempaa työkokemusta. Tehtävässä menestyminen ei edellytä aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä, vaan yhteistyökykyinen sekä oppimishaluinen asenne ratkaisee! Lisäksi MS Office-työkalut ovat sinulla hyvin hallussa, erityisesti Excel ja puhut sujuvasti niin suomea kuin englantiakin. Osaaminen SAP - toiminnanohjausjärjestelmästä tai muista taloushallinnon ohjelmista katsotaan eduksesi.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Taloushallinnon koulutustausta (esim. AMK)
* Hyvät MS Office-taidot, erityisesti Excel
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Oppimishaluinen ja yhteistyökykyinen asenne

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Marras-/ joulukuussa

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Selkin kylä Vihdissä

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.10.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Doka Finland Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Vihti Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vihti

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme taloushallinnon- ja johdon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Vihtiin, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti , osoitteessa Vihti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 126 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa