Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko oppimishaluinenhaluinen sekä jo hieman kokemusta sähköasennuksista kartuttanut sähköinsinööriopiskelija ja haluat päästä kehittymään alan asiantuntijaksi? Haemme asiakasyrityksellemme JRA Sähkö Oy:lle sähköinsinööriopiskelijaa monipuolisiin työtehtäviin. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden alan opiskelijalle kartuttaa omaa työkokemustaan jo opintojen ohella. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään! Kuvaus Academic Work etsii osa-aikaista Sähköinsinööriä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Uusimaa sähköalan työt Uusimaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Uusimaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Uusimaa määräaikainen Uusimaa osa-aikatyö sähköalan työt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät sähkö- ja automaatioalan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme sähköinsinööriopiskelijaa työskentelemään osa-aikaisesti mielenkiintoisten hankkeiden parissa opintojen ohella, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 159 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus