Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Puutarhuri

Kuntec Oy

Turku

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko oppimishaluinenhaluinen sekä jo hieman kokemusta sähköasennuksista kartuttanut sähköinsinööriopiskelija ja haluat päästä kehittymään alan asiantuntijaksi? Haemme asiakasyrityksellemme JRA Sähkö Oy:lle sähköinsinööriopiskelijaa monipuolisiin työtehtäviin. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden alan opiskelijalle kartuttaa omaa työkokemustaan jo opintojen ohella. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään! Kuvaus Academic Work etsii osa-aikaista Sähköinsinööriä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Uusimaa sähköalan työt Uusimaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Uusimaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Uusimaa määräaikainen Uusimaa osa-aikatyö sähköalan työt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät sähkö- ja automaatioalan tehtävät määräaikainen Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme sähköinsinööriopiskelijaa työskentelemään osa-aikaisesti mielenkiintoisten hankkeiden parissa opintojen ohella, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 146 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa