Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut mainos- ja mediamaailmasta? Oletko persoonana rohkea ja idearikas? Omaatko mahdollisesti jo kokemusta alalta tai odotatko mahdollisuuttasi päästä näyttämään kyntesi? Odotuksesi voi olla ohi, hae Agent Trainee tehtävää jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Agent Traineeta Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Result Entertainment Group Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään agenttina eri sidosryhmien välillä. Toimenkuvaasi kuuluu tarjota erilaisia markkinallisia ratkaisuja jotka edistävät päämiehien (mm. artistien ja tapahtumien) näkyvyyttä omaa verkostoa hyödyntäen. Työtehtävät sisältävät kyseisen verkoston rakentamista sekä päämiehistä, yrityksistä, mediataloista ja tapahtumien järjestäjistä. Ratkaisujen tulee palvella molempia sidosryhmiä, tavoite on kaupallinen yhteistyö päämiesten ja yritysten välillä. Tulet kartoittamaan miten päämiehet voivat tarjota näkyvyyttä eri kanavien kautta sekä kartoittamaan yritysten tarpeita.

Työtehtäviisi kuuluu:

* Verkoston rakentaminen, jota voit hyödyntää työssäsi
* Kartoittaa eri osapuolien tarpeita
* Tarjota markkinallisia ratkaisuja päämiehille sekä yrityksille

Tehtävä sopii sinulle joka omaa aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Trainee-positio tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan alan ammattilaisten parissa. Vahvaa oppimishalua sekä itsevarmuutta arvostetaan suuresti!


Etsimämme henkilö on


Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-toimisuutta ja rohkeutta. Perinteisten ratkaisujen sijaan osaat nähdä innovatiivisia ja luovia ratkaisumalleja. Tuot esiin uusia ideoita ja uskallat kokeilla niitä käytännössä. Tämän lisäksi olet hyvä neuvottelemaan ja ulosantisi on itsevarmaa. Omaat hyvät sosiaaliset taidot luoda sekä ylläpitää asiakaskontakteja.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Aitoa intoa ja kiinnostusta alaa kohtaan
* Itsevarma ja rohkea asenne
* Innovatiivinen ja luova ratkaisutaito
* Hyvät MS Office taidot

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta joko mainos- tai mediamaailmasta sekä vahva markkinointitausta. Arvostamme myös hyviä kuvankäsittelytaitoja.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 15.11.2016 tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan (pohja + provisio)

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Result Entertainment Group Oy on yritys, joka tarjoaa viihdealan palveluita. Yritys tarjoaa viihdepalveluita ja ratkaisuja artisteille, brändeille, yrityksille ja agentuureille, sekä artist-management palveluita alan kirkkaimmille tähdille.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-ratkaisuorientoitunutta-agent-traineeta/14977637 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme ratkaisuorientoitunutta Agent Traineetä, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 113 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa