Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinnostaako sinua työskentely raportoinnin parissa osana osaavaa tiimiä? Haluatko päästä kehittämään itseäsi tunnetussa konsernissa monipuolisella alalla? Etsimme raporttikehittäjää Saarioinen Oy:lle Tampereelle. Jos sinua kiinnostaa osa- tai kokoaikainen työ monipuolisten raportointitehtävien parissa, hae paikkaa heti!Kuvaus Academic Work etsii osa- tai kokoaikaista raporttikehittäjää Tampereelle!Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme Raporttikehittäjää Saarioinen Oy:lle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 152 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus