Duunitori suosittelee
Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaako sinua työskentely raportoinnin parissa osana osaavaa tiimiä? Haluatko päästä kehittämään itseäsi tunnetussa konsernissa monipuolisella alalla? Etsimme raporttikehittäjää Saarioinen Oy:lle Tampereelle. Jos sinua kiinnostaa osa- tai kokoaikainen työ monipuolisten raportointitehtävien parissa, hae paikkaa heti!

Kuvaus


Academic Work etsii osa- tai kokoaikaista raporttikehittäjää Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Saarioinen Oy:llä.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään raporttien parissa osana osaavaa neljän hengen tiimiä. Vastuullasi tulee olemaan raporttien layoutien suunnittelu ja toteuttaminen Saarioisten Reporting Services -ympäristöihin. Tehtävänkuva muovaantuu myös tekijän kokemuksen ja osaamisen mukaan.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijamme on opiskeluiden loppuvaiheessa oleva tai jo valmistunut tietotekniikan opiskelija, joka on kerryttänyt aikaisempaa työkokemusta. Kykenet oppimaan nopeasti ja työskentelemään tiimissä etkä pelkää kysyä apua tarvittaessa. Lisäksi työelämän pelisäännöt ovat sinulle tuttuja ja olet asiakaspalveluhenkinen.
Sinulla on SQL-kieli hallussa ja omaat kokemusta Microsoft SQL Server Business Intelligence Development Studiolla työskentelystä. Edellytämme myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi IT-alalta)
* Aikaisempaa työkokemusta
* Microsoft SQL hallussa
* Nopea oppimiskyky sekä hyvät tiimityöskentelytaidot
* Sujuva suomi ja englanti

Eduksi katsotaan myös SharePoint-, Analysis Services -ja PowerPivot-osaaminen..

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-tai kokoaikainen, 4-5 päivää viikossa

Kesto: 6kk

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Yrityksen historia lähti liikkeelle Sahalahdelta Saarioisten kartanosta jo 1940-luvulla, ja osakeyhtiömuotoinen toiminta alkoi vuonna 1955. Yhtiö on kasvanut pienimuotoisesta alusta nykyisiin mittoihinsa määrätietoisella työllä ja innovatiivisella otteella. Saarioisten tuotteisiin ovat aina kuuluneet perinteiset, tutut arkiruuat, joista monet olisivat jo saattaneet unohtua ilman teollista valmistusta. Osana suomalaista elintarviketeollisuutta Saarioinen pitää näin yllä ruokakulttuuriamme.

Konserni työllistää noin 1 325 henkilöä viidellä paikkakunnalla kotimaassa, lisäksi Saarioisilla on tehdas Virossa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2015 lähes 260 miljoonaa euroa. Konsernin pääkonttori valmistui Tampereelle vuonna 1991. Pääkonttorissa hoidetaan muun muassa hallinto, myynti ja markkinointi, talous, palkanlaskenta, osto, viestintä ja it-toiminnot.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Tampere Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-raporttikehittajaa-saarioinen-oylle/14976997 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme Raporttikehittäjää Saarioinen Oy:lle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 118 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa