Duunitori suosittelee
Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Etsitkö seuraavaa siirtoa urallesi? Kiinnostaako sinua monipuoliset ja haastavat työtehtävät kansainvälisessä työympäristössä? Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista ja kehittymishaluista palvelinosaajaa Helsinkiin! Hienointa oman kehityksesi kannalta on se, että tulet saamaan osaavan mentorin asiakasyrityksemme puolesta!

About the role


Academic Work etsii kokoaikaista palvelinasiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.


Job duties


Tässä tehtävässä tehtäväsi tulet työskentelemään osana motivoitunutta ja osaavaa Datacenter-tiimiä. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä tietokanta-asiantuntijoiden ja palvelinosaajien kanssa. Tulet olemaan yhteydessä palveluntarjoajiin hoitaen heiltä tulevia muutospyyntöjä sekä omalla osaamisellasi pyrit tarjoamaan parhaita mahdollisia ratkaisuja sinulle tuleviin pyyntöihin. Pääset itse vaikuttamaan toimenkuvasi muodostumiseen oman osaamisesi sekä taustasi perusteella. Hienointa oman kehityksesi kannalta on se, että tulet saamaan osaavan mentorin asiakasyrityksemme puolesta!

Tiimissä käytettäviä teknologioita ovat muun muassa: Microsoft, Linux/Unix, VMWare, MySQL, Postgre, MSSQL.


We are looking for


Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä vähintään vuoden verran aikaisempaa kokemusta palvelinympäristössä työskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista, itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä otetta työntekoa kohtaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi pystyt kommunikoimaan työelämässä sekä suomeksi että englanniksi ja haluat kehittää jatkuvasti omaa ammattitaitoasi. Toivomme sinulta löytyvän kokemusta tai osaamista seuraavista: Microsoft, Linux/Unix ja VMware.

Etsimämme henkilöllä on:

* tehtävään soveltuva koulutustausta
* vähintään vuoden verran kokemusta vastaavista tehtävistä
* kiinnostusta työskennellä seuraavien teknologioiden parissa: Microsoft, Linux/Unix ja VMWare
* kyky kommunikoida työelämässä suomeksi ja englanniksi
* oma-aloitteinen, itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeinen asenne työntekoa kohtaan

Eduksi katsotaan kiinnostus pilvipalveluita kohtaan sekä ymmärrys ITIL:stä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: oikean henkilön löydyttyä

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 30.9.2017, työsuhteen aikana mahdollista keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Information about the company


Asiakasyrityksemme on suuri kansainvälinen yritys, joka toimii muun muassa logistiikan parissa.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-palvelinosaajaa-helsinkiin/14977556 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme palvelinosaajaa Helsinkiin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa