Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Onko sinulla kiinnostusta työskennellä vastuullisissa tehtävissä rakennustekniikan alalla? Haluatko kehittää osaamistasi ja kerryttää arvokasta oman alan työkokemusta? Etsimme työnjohtajaa Titaani Rakennus Oy:lle Helsinkiin! Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kasvaa työnjohdon ammattilaiseksi osana kasvavaa yritystä. Työtä voi tehdä joko koko- tai osa-aikaisena, ja se sopii näin ollen myös opiskelijalle. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävää.

Kuvaus


Academic Work etsii osa- tai kokoaikaista työnjohtajaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Titaani Rakennus Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään työnjohdon tehtävissä yhdessä kokeneemman työnjohtajan kanssa. Tulet osallistumaan muun muassa työmaakokouksiin ja vastaamaan työnjohdosta. Toimenkuvaasi kuuluu lisäksi yhteydenpito asukkaisiin ja heille tiedottaminen sekä työtehtäviin liittyvä dokumentointi. Työnkuva rakentuu valitun henkilön osaamistason mukaan, joten se sopii hyvin opiskelijalle tai vastavalmistuneelle.

Työtehtäviisi kuuluu:

* Työnjohdon tehtävät
* Osallistuminen työmaakokouksiin
* Yhteydenpito asukkaisiin
* Dokumentointi

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittää osaamistasi rakennusalalla nopeasti kasvavassa yrityksessä. Työnkuva rakentuu tekijän mukaan, joten tehtävässä on hyvät vaikutus- ja kehittymismahdollisuudet. Titaani Rakennus Oy tarjoaa lisäksi mukavan työyhteisön, jossa jokaisen työpanos merkitsee.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijamme on rakennustekniikan opiskelija tai vastavalmistunut, jolla on kiinnostusta työnjohdon tehtäviä kohtaan. Haluat kehittää itseäsi kiinnostavalla alalla ja olet valmis työskentelemään vastuullisissa tehtävissä. Kykenet sisäistämään asioita nopeasti ja olet innokas oppimaan uutta. Sinulla on lisäksi reipas ja aktiivinen työote sekä hyvät kommunikointitaidot. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää myös sujuvaa suomen kieltä sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva koulutus (AMK)
* Kiinnostusta rakennusalaa kohtaan
* Kyky oppia nopeasti
* Reipas ja aktiivinen työote sekä hyvät kommunikointitaidot
* Sujuva suomi
* Ajokortti sekä oma auto käytössä

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa rakennuspuolen työkokemusta, mutta ennen kaikkea arvostamme halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Koko- tai osa-aikainen (vähintään 2-3pv/vko)

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Titaani Rakennus Oy on NHK Rakennus Oy:n tytäryhtiö, joka on erikoistunut pääkaupunkiseudun asuintalojen peruskorjauksiin. Yrityksellä on määrätietoiset kasvutavoitteet ja tarkoituksena on kasvattaa liikevaihtoa nelinkertaisesti tulevan vuoden aikana. Titaani Rakennus Oy:n palveluihin kuuluvat linjasaneeraukset sekä muut asuinrakennuksissa toteutettavat peruskorjaukset.

NHK Rakennus Oy on vuodesta 1993 asti pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella toiminut korjausrakentamisen erikoisosaaja. Yritys on yksi toiminta-alueen merkittävistä korjausrakentajista ja yrityksen liikevaihto oli vuonna 2015 15 miljoonaa euroa.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-osa-tai-kokoaikaista-tulevaisuuden-tyonjohtajaa-rakennusalalle/14977263 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme osa- tai kokoaikaista tulevaisuuden työnjohtajaa rakennusalalle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa