Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa taloushallinnonassistentin tehtävissä osa-aikaisesti, esimerkiksi opiskelujesi ohessa? Academic Work etsii asiakasyritykselleen Pynnönen International Ltd Oy:lle osa-aikaista taloushallinnon assistenttia Keravalle. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden esimerkiksi opiskelijalle työskennellä osa-aikaisesti opintojen ohella talouspäällikön tukena. Lue lisää ja hae heti, aloitamme haastattelut välittömästi sopivien henkilöiden haettua paikkaa.

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista taloushallinnon assistenttia Keravalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Pynnönen International Ltd Oy:lla.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä pääset työskentelemään laajasti eri tehtävissä taloushallinnon talouspäällikön tukena. Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäiset raportoinnit, myynti- ja ostoreskontra, maksuliikenteen hoitaminen, sekä erilaiset back-office työt. Tehtäväsi sisältävät myös palkkahallinnon tehtäviä.

Kiinnostuitko kyseisestä tehtävästä? Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saada kokovaltaista kuvaa yrityksen toiminnasta ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi alan opiskelijalle, joka on kiinnostunut pääsemään työskentelemään taloushallinnon parissa opintojensa ohessa.


Etsimämme henkilö on


Etsimme henkilö on taloushallinnon alan opiskelija tai jo alalta valmistunut, jolla on positiivinen asenne työntekoon. Ideaalihakijallamme on jo kokemusta vastaavista tehtävistä esimerkiksi kesätöiden kautta. Olet tarkka ja huolellinen työssäsi, sekä kiinnostunut kehittymään taloushallinnon alan ammattilaiseksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
* Innokas ja reipas asenne työntekoon
* Tarkka ja huolellinen työskentelyote

Englannin kielen taito, osaaminen Asterix ja Digian -ohjelmistojen käytöstä sekä kokemus kuljetusalalta katsotaan eduksi työtehtävässä.

Aloitus: 1.11.2016.

Työmäärä: Osa-aikatyö, joustavasti 10-30h/ vko

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Kerava

Palkka: Sopimuksen mukaan

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Pynnonen International Ltd Oy on kansainvälisiä logistiikka- ja kuljetuspalveluita sekä huolintaa ja varastointipalveluja tarjoava yhtiö. Yhtiön toiminta-ajatus on edistää asiakkaan liiketoimintaa tarjoamalla mahdollisimman sujuvat, helpot ja kustannustehokkaat logistiikkaratkaisut. Olemme tässä onnistuneet, sillä monet asiakassuhteistamme on kymmenien vuosien pituisia. Tarjoamme kuljetuspalveluita vaativiin logistiikkahaasteisiin sekä kustannustehokasta arkilogistiikkaa.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Kerava Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-osa-aikaista-taloushallinnon-assistenttia-monipuolisiin-tehtaviin/14977220 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kerava

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme osa-aikaista taloushallinnon assistenttia monipuolisiin tehtäviin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 118 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa