Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko sinä finanssimaailman tuleva suunnanmuuttaja? Kumpuaako sinusta analyyttistä innovaatiota? Oletko esimerkiksi opintojesi loppuvaiheessa oleva tai hiljakkoin valmistunut kauppatieteilijä, joka haluaa saada kovaa työkokemusta alalta?
Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, lue lisää ja hae tehtävään jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista Analyytikkoa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Elite Rahoitus Oy:ssä.


Työtehtävät


Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu asiakaspotentiaalidatan louhinta, markkina-analyysit sekä yritysasiakkaiden luottoriskien analysointi ja mallien kehitys. Tehtäviisi kuuluu myös avustaminen yritys- ja sijoittaja-asiakkuuksien hoidossa, järjestelmähallinta ja asiakasmateriaalien valmistelu. Tämän lisäksi tehtävään kuuluu myös yleisiä avustus- ja kehitystehtäviä.

Tehtävä sopii esimerkiksi henkilölle, joka haluaa päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta yritysrahoituksen ja varainhoidon alalta. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä positiossa että yrityksen sisälläkin.


Etsimämme henkilö on


Etsimämme henkilö on loppuvaiheen opiskelija tai jo valmistunut kauppatieteilijä, jolla on jo aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi vastaavista tehtävistä kesätöiden parista. Sinulla on finanssitoimialan tietotaitoa ja ymmärrystä esimerkiksi tulolaskelmista ja taseista, sekä niiden luonnista, yritysanalyyseistä ja uusista käsitteistä, kuten alustataloudesta ja alustoihin perustuvasta liiketoiminnasta.

Sinulla on analyyttinen ja asiakaspalveluorientoitunut työskentelyote. Hallitset hyvin MS-Officen työkalut ja työskentelet sujuvasti etenkin Excelin parissa. Tämän lisäksi sinulla on sujuva suomen ja englannin kielitaito.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto tai opinnot loppuvaiheessa
* Analyyttinen ja asiakaspalveluorientoitunut työskentelyote
* Hyvät taidot MS-Officen, etenkin Excelin parista
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on perehtyneisyyttä finanssitoimialaan, yrityslainoihin, varainhoitoon, joukkorahoitukseen sekä palvelualustoihin ja niiden kehittämiseen

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 7.11.2016 tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: 15-37,5 h/vko

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Elite Rahoitus Oy on pk-yrityslainojen välittäjä, joka tunnistaa suomalaiset, terveet, vakiintuneet, kasvavat pk-yritykset ja etsii niille suomalaiset rahoittajat.
Elite Rahoitus toimii läheisessä yhteistyössä Elite Varainhoidon kanssa, jolla on yli 10 000 asiakasta ja hoitaa asiakkaidensa puolesta yhteensä noin 1,7 miljardin euron asiakasvarallisuutta.
Elite Rahoitus toimitilat ovat Elite Varanhoidon tiloissa ja sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.
Lue lisää yrityksestä:https://www.eliterahoitus.fi/fi


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-osa-aikaista-analyytikkoa-helsinkiin/14977187 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme osa-aikaista Analyytikkoa Helsinkiin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa