Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Sinä, joka olet kiinnostunut työskentelemään ohjelmistorobotiikan parissa sekä kehittymään tulevaisuudessa esimerkiksi robotiikkamäärittelijäksi tai IT-konsultiksi: etsimme asiakkaallemme kahta tekijää asiakkaamme projekteihin Helsinkiin. Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä etenemme nopeasti ja haastattelut järjestetään jo lokakuun aikana!

Kuvaus


Academic Work etsii kahta kokoaikaisia ohjelmistorobotiikan tulevaa asiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä työskentelet asiakkaamme Application Management -tiimissä, joka tuottaa robottiautomaation tukipalveluita vakuutus- ja finanssialan toimijoille. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat robottiautomaatioon liittyvien palvelupyyntöjen vastaanotto, robottien haltuunotto sekä häiriötilanteiden tekninen korjaaminen. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä yrityksen asiakkaiden sekä sisäisten sidosryhmien, kuten kehittäjien ja outsourcing -kumppaneiden kanssa.

Tulevaisuudessa tehtävänkuvasi voi laajentua myös muihin projekteihin sekä robotiikan toteutuksen ja määrittelyiden puolelle. Ohjelmistorobotiikasta kiinnostuneelle tehtävä tarjoaa siis mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttaan monipuolisesti!


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijallamme on soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto sekä halu kehittyä ohjelmistorobotiikan ammattilaiseksi. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä insinööri. Sinulla on opintojen puolelta hyvä perusymmärrys ohjelmistokehityksestä ja/tai testiautomaatiosta ja hallitset ainakin yhden olio-kielen.

Nautit työskentelystä asiakkaiden kanssa, toimit oma-aloitteisesti sekä haluat jatkuvasti oppia uutta. Et toivottavasti myöskään pelkää tuoda omia ideoitasi esille, sillä asiakasyrityksemme pitää niitä suuressa arvossa. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Soveltuva IT-alan korkeakoulutausta (amk/ yliopisto)

* Hyvä perusymmärrys ohjelmistokehityksestä ja/tai testiautomaatiosta

* Osaamista olio-ohjelmoinnista

* Kiinnostusta tekniikkaa kohtaan ja halu oppia lisää

* Sujuva suomen ja englannin kielten taito

* Asiakasläheinen, oma-aloitteinen sekä kehittymishaluinen asenne

* Halu kehittyä ohjelmistorobotiikan ammattilaiseksi

Arvostamme ohjelmointipuolen harrastuneisuutta, ohjelmistorobotiikan osaamista sekä Blue Prism -työkalun tuntemusta. Uskomme kuitenkin vahvasti, että tekniset taidot ovat opittavissa ja että tärkeintä on aito kehittymishalu ja omaksumiskyky.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: marraskuun alussa

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 12 kk, jatkosta keskustellaan työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Asiakkaamme on kansainvälinen IT-talo, joka tuottaa sovellusylläpito- ja projektipalveluita pankkialalle. Sen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Nyt asiakkaamme etsii innokkaita tulevaisuuden tekijöitä ammattimaisen joukkonsa vahvistukseksi.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-ohjelmistorobotiikan-tulevia-asiantuntijoita/14977198 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme ohjelmistorobotiikan tulevia asiantuntijoita!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 121 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa