Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 27.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Academic Work etsii nyt ohjelmistokehittäjiä OPR-Vakuus Oy:lle. Jos modernit teknologiat kuuluvat vahvuuksiisi ja haluat työskennellä tavoitteellisesti kansainvälistyvässä yhtiössä sekä kehittyä pitkäjänteisesti asiansa osaavien ja rennon asenteen omaavien ammattilaisten kanssa, sinun kannattaa jatkaa lukemista!Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaisia ohjelmistokehittäjiä Helsinkiin!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan OPR-Vakuus Oy:lle. Tämän rekrytoinnin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sipoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vantaa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme moderneista teknologiosta kiinnostuneita ohjelmistokehittäjiä finanssiteknologia-alan kasvuyritykseen, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 27.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa