Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Academic Work etsii nyt ohjelmistokehittäjiä OPR-Vakuus Oy:lle. Jos modernit teknologiat kuuluvat vahvuuksiisi ja haluat työskennellä tavoitteellisesti kansainvälistyvässä yhtiössä sekä kehittyä pitkäjänteisesti asiansa osaavien ja rennon asenteen omaavien ammattilaisten kanssa, sinun kannattaa jatkaa lukemista!Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaisia ohjelmistokehittäjiä Helsinkiin!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan OPR-Vakuus Oy:lle. Tämän rekrytoinnin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sipoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vantaa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme moderneista teknologiosta kiinnostuneita ohjelmistokehittäjiä finanssiteknologia-alan kasvuyritykseen, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 27.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 137 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus