Duunitori suosittelee
Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut tuotepäällikön monipuolisista ja itsenäisitä tehtävistä ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä, mielenkiintoisella toimialalla? Jos sinulla on tekninen koulutustausta, olet oma-aloitteinen ja sinulla on palava halu keittyä alan asiantuntijaksi, lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Tuotepäällikköä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Suomen TPP Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisessa tuotepäällikön roolissa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu yhteyden pitäminen asiakkaisiin ja päämiehiin sekä oman vastuualueen markkinointi-, logistiikka-, sekä laatutehtävien hoitaminen.

Tehtävä sopii sinulle, joka nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja sinulla on proaktiivinen ja itsenäinen työskentelytapa sekä vakuuttava ulosanti.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on työtehtävään soveltuva tutkinto (AMK/ DI, esimerkiksi rakennus-, konetekniikan tai tuotantotalouden alalta). Olet joko vastavalmistunut tai sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta esimerkiksi rakennus-, infrarakennus- tai kaivosalalta. Aikaisempaa myyntikokemusta ei tarvita, mutta halu oppia on tehtävässä menestymisen kannalta ratkaisevassa roolissa. Lisäksi olet oma-aloitteinen, ilmaiset asiasi uskottavasti sekä nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä. Tämä lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja Microsoft ohjelmien käyttäminen ei tuota sinulle ongelmaa. Sinulla tulisi myös olla ajokortti.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (amk tai DI)
* Aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi rakennusalalta
* Oma-aloitteinen työskentelyote sekä halu työskennellä asiakasrajapinnassa
* Sujuva englannin sekä suomen kielen taito
* B-ajokortti

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Lokakuu 2016

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Suomen TPP Oy on perustettu 1991. Toimitamme korkealaatuisia ja kilpailukykyisiä tuotteita Suomen metalli-, kaivannais- sekä betoniteollisuudelle. Tavoitteemme on tarjota erinomaista laatua ja palvelua asiakkaalle sopivaan hintaan. Toimistomme on Espoossa.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Pääkaupunkiseutu Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-kokoaikaista-tuotepaallikkoa-espooseen/14975787 Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme kokoaikaista Tuotepäällikköä Espooseen!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Pääkaupunkiseutu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa