Duunitori suosittelee
Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko vakuuttunut, että testaus on juuri sinua varten? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Finnpos Systems Oy:lle kokoaikaista teknistä testaajaa Tampereelle! Mikäli kiinnostuit, hae mahdollisimman pian, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa välittömästi!Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista Teknistä Testaajaa Tampereelle!Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Finnpos Systems Oy:lla. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme kokoaikaista Teknistä Testaajaa Tampereelle!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus