Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko sinulla kaupallisen alan koulutustausta? Omaatko tämän lisäksi useamman vuoden työkokemuksen rahoitusalalta esimerkiksi liikkeenjohdon konsulttina tai investointipankkiirina? Asiakasyrityksemme Rite Ventures tarjoaa erinomaisen työmahdollisuuden sinulle, joka haluat työskennellä yksityisomistuksessa olevien kasvuyritysten sekä pienempien pörssiyhtiöiden investointiprosessien ja arvonmuodostuksen parissa. Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista sijoitusasiantuntijaa Rite Venturesille Tukholmaan!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Norway asiantuntijatehtävät ja konsultointi Denmark asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sweden asiantuntijatehtävät ja konsultointi Finland pankki- ja vakuutusala Norway pankki- ja vakuutusala Denmark pankki- ja vakuutusala Sweden pankki- ja vakuutusala Finland määräaikainen Norway määräaikainen Denmark määräaikainen Sweden määräaikainen Finland asiantuntijatehtävät ja konsultointi pankki- ja vakuutusala määräaikainen Norway Denmark Sweden Finland .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme kokoaikaista sijoitusasiantuntijaa Tukholmaan!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sweden . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 154 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus