Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko sinulla kaupallisen alan koulutustausta? Omaatko tämän lisäksi useamman vuoden työkokemuksen rahoitusalalta esimerkiksi liikkeenjohdon konsulttina tai investointipankkiirina? Asiakasyrityksemme Rite Ventures tarjoaa erinomaisen työmahdollisuuden sinulle, joka haluat työskennellä yksityisomistuksessa olevien kasvuyritysten sekä pienempien pörssiyhtiöiden investointiprosessien ja arvonmuodostuksen parissa. Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista sijoitusasiantuntijaa Rite Venturesille Tukholmaan!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Norway asiantuntijatehtävät ja konsultointi Denmark asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sweden asiantuntijatehtävät ja konsultointi Finland pankki- ja vakuutusala Norway pankki- ja vakuutusala Denmark pankki- ja vakuutusala Sweden pankki- ja vakuutusala Finland määräaikainen Norway määräaikainen Denmark määräaikainen Sweden määräaikainen Finland asiantuntijatehtävät ja konsultointi pankki- ja vakuutusala määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme kokoaikaista sijoitusasiantuntijaa Tukholmaan!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sweden . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 154 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus