Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Onko sinulla kaupallisen alan koulutustausta? Omaatko tämän lisäksi useamman vuoden työkokemuksen rahoitusalalta esimerkiksi liikkeenjohdon konsulttina tai investointipankkiirina? Asiakasyrityksemme Rite Ventures tarjoaa erinomaisen työmahdollisuuden sinulle, joka haluat työskennellä yksityisomistuksessa olevien kasvuyritysten sekä pienempien pörssiyhtiöiden investointiprosessien ja arvonmuodostuksen parissa.

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista sijoitusasiantuntijaa Rite Venturesille Tukholmaan!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Rite Venturesille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen snt06@academicwork.se

Työtehtävät


Tässä tehtävässä toimit osana neljän hengen dynaamista investointitiimiä. Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat tilisiirtojen hallinasta, kilpailuanalyysien tekemisestä, taloudellisesta mallinnuksesta sekä Rite Venturesin kohdeyritysten kehityksestä. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu uusien kohdeyritysten etsiminen sekä niihin sijoittaminen ja vastuullasi on due diligence-prosessien täytäntöönpano. Tässä roolissa pääset olemaan mukana sijoitusprosesseissa, jotka koskevat potentiaalisia kohdeyrityksiä. Toimenkuvaasi saattaa kuulua matkustelua Pohjoismaiden alueella.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut investointialasta etkä pelkää haasteita. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä keräämään arvokasta työkokemusta rahoitusalalta arvonmuodostuksen ja investointiprosessien parissa.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on kaupallisen alan koulutustausta ja hän on menestynyt opinnoissaan kiitettävästi. Olet ideaalihakijamme, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta rahoitusalalta esimerkiksi liikkeenjohdon konsulttina tai investointipankkiirina. Työntekijänä olet analyyttinen, tuloshakuinen ja asetat korkeita tavoitteita sekä itsellesi että muille. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvia kommunikointitaitoja sekä hyvää ulosantia. Mikäli kiinnostuit, hae tätä paikkaa mahdollisimman pian!

Etsimällämme henkilöllä on:

* Kaupallisen alan koulutus, esimerkiksi tuotantotalous tai vastaava
* 2-4 vuoden työkokemus rahoitusalalta, esimerkiksi liikkeenjohdon konsultti tai investointipankkiiri
* Sujuva ruotsin, suomen ja englannin kielitaito
* Sujuvat taidot Excelistä, Power Pointista sekä Wordistä
* Kiinnostusta osakemarkkinoita kohtaan

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vaativasta data-analyysistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Huomioithan, että hakemuksen ja CV:n tulee olla ruotsin kielellä.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Määräaikainen

Paikka: Tukholma

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.09.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen stn06@academicwork.se

Infoa asiakkaasta


Rite Ventures on yksityisomistuksessa oleva investointiyritys, joka ostaa, kehittää ja myy digitaalisen palveluliikennetoiminnan parissa toimivia kasvavia yrityksiä. Yritys toimii aktiivisena omistajana sekä kasvuyrityksissä että pienemmissä pörssiyhtiöissä. Esimerkkejä yhtiön investointikohteista ovat suomalaiset Verkkokauppa.com ja Nebula sekä ruotsalaiset verkkokauppayritykset Skincity ja Qliro. Rite Ventures on yrittäjähenkinen investointiyhtiö, jolla on pieni ja tehokas organisaatio, jossa työntekijöiltä edellytetään omatoimista työotetta sekä kykyä ottaa vastuuta. Yritys koostuu kolmesta osaomistajasta sekä seitsemästä työntekijästä ja yhtiön tärkeimpiin arvoihin kuuluvat käytännöllisyys, nöyryys ja nopeat päätöksentekoprosessit.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Stockholm Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-kokoaikaista-sijoitusasiantuntijaa-tukholmaan/14976421 Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Stockholm

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme kokoaikaista sijoitusasiantuntijaa Tukholmaan!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Stockholm . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa