Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko työskennellä monipuolisissa tehtävissä maanrakennuksen parissa? Onko sinulla kokemusta esimerkiksi projekti- tai toimistoinsinöörin tehtävistä? Etsimme Louhintahiekka Oy:lle kokoaikaista projekti-insinööriä Espooseen kauppakeskus Lippulaivan uudelleenrakentamiseen! Mikäli sinulla on aktiivinen ja positiivinen työote sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi, tämä paikka on sinua varten. Hae jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!Kuvaus Academic ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Helsinki rakennussuunnittelu Kauniainen rakennussuunnittelu Kirkkonummi rakennussuunnittelu Nurmijärvi rakennussuunnittelu Vantaa rakennussuunnittelu Vihti rakennussuunnittelu Espoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kauniainen teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kirkkonummi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nurmijärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vantaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vihti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Espoo rakennusala Helsinki rakennusala Kauniainen rakennusala Kirkkonummi rakennusala Nurmijärvi rakennusala Vantaa rakennusala Vihti rakennusala Espoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kauniainen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kirkkonummi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nurmijärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vantaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vihti työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Espoo maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Helsinki maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kauniainen maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kirkkonummi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Nurmijärvi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Vantaa maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Vihti maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Espoo rakennussuunnittelu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme kokoaikaista projekti-insinööriä maanrakennusalalle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus