Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko työskennellä monipuolisissa tehtävissä maanrakennuksen parissa? Onko sinulla kokemusta esimerkiksi projekti- tai toimistoinsinöörin tehtävistä? Etsimme Louhintahiekka Oy:lle kokoaikaista projekti-insinööriä Espooseen kauppakeskus Lippulaivan uudelleenrakentamiseen! Mikäli sinulla on aktiivinen ja positiivinen työote sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi, tämä paikka on sinua varten. Hae jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!Kuvaus Academic ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Helsinki rakennussuunnittelu Kauniainen rakennussuunnittelu Kirkkonummi rakennussuunnittelu Nurmijärvi rakennussuunnittelu Vantaa rakennussuunnittelu Vihti rakennussuunnittelu Espoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kauniainen teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kirkkonummi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nurmijärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vantaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vihti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Espoo rakennusala Helsinki rakennusala Kauniainen rakennusala Kirkkonummi rakennusala Nurmijärvi rakennusala Vantaa rakennusala Vihti rakennusala Espoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kauniainen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kirkkonummi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nurmijärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vantaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vihti työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Espoo maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Helsinki maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kauniainen maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kirkkonummi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Nurmijärvi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Vantaa maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Vihti maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Espoo rakennussuunnittelu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme kokoaikaista projekti-insinööriä maanrakennusalalle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 152 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus