Duunitori suosittelee
Siltasuunnittelija Destiaan (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Haluatko työskennellä monipuolisissa tehtävissä maanrakennuksen parissa? Onko sinulla kokemusta esimerkiksi projekti- tai toimistoinsinöörin tehtävistä? Etsimme Louhintahiekka Oy:lle kokoaikaista projekti-insinööriä Espooseen kauppakeskus Lippulaivan uudelleenrakentamiseen! Mikäli sinulla on aktiivinen ja positiivinen työote sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi, tämä paikka on sinua varten. Hae jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista projekti-insinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Louhintahiekka Oy:lla.


Työtehtävät


Projekti-insinöörinä tulet vastaamaan projektien toteutumisesta suunnitelmien mukaisesti. Tehtävässä tulet laatimaan ja seuraamaan aikatauluja sekä toteuttamaan kustannusseurantaa. Lisäksi tulet vastaamaan työmaahan liittyvien paperitöiden hoitamisesta muun muassa laadun ja turvallisuuden osalta. Työhösi kuuluu myös hankintaan ja työnjohtoon liittyviä tehtäviä.

Työtehtäviisi kuuluu:

* Aikataulun laadinta ja seuranta
* Kustannusseuranta
* Työmaahan liittyvien paperitöiden hoitaminen
* Hankintaan ja työnjohtoon liittyvät tehtävät

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat työskennellä monipuolisten tehtävien parissa osana mukavaa tiimiä. Työ tarjoaa kehittymismahdollisuuksia ja uusia urakoita on mahdollisesti tarjolla myös projektin päätyttyä. Aluksi tulet työllistymään Espoonlahteen, kauppakeskus Lippulaivan uudelleenrakennukseen, joka kestää kevääseen 2020 asti.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta maanrakennuksen parista. Sinulla on työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja olet työskennellyt mahdollisesti projekti- tai toimistoinsinöörin tehtävissä. Kokemus työnjohdosta tai työmaalta katsotaan myös eduksi. Haluat työskennellä maanrakennuksen parissa ja kehittää itseäsi osana innostunutta tiimiä. Lisäksi sinulla on aktiivinen ja positiivinen työote etkä pelkää kysyä tarvittaessa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kieltä, englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva koulutus (AMK/yliopisto)
* Maanrakennustausta
* Työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
* Aktiivinen ja positiivinen työote
* Sujuva suomen kieli, englanninkielentaito katsotaan eduksi

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta työnjohdosta, työmaalta ja/tai suunnittelutehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 04.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Maanrakennusliike Louhintahiekka Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-kokoaikaista-projekti-insinooria-maanrakennusalalle/14976911 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme kokoaikaista projekti-insinööriä maanrakennusalalle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 113 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa