Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko oppimishaluinen ja aktiivinen, sekä tartut rohkeasti tehtävään kuin tehtävään? Haluatko päästä työskentelemään monipuolisissa projekti-insinöörin tehtävissä osaavassa tiimissä ja dynaamisessa työympäristössä, jossa töitä tehdään laatu edellä? Oletko kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien kautta? Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Projekti-insinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Ailecon Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä pääset työskentelemään laajasti erilaisissa ja monipuolisissa projekti-insinöörin tehtävissä. Pääsääntöiset työtehtäväsi sisältävät projektien suunnittelua sekä projektisuunnittelun koordinointia. Tehtäviisi kuuluu myös tarjouskilpailun valmistelu sekä tilaajan edustaminen ja työmaakokousten vetäminen.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat tehdä laadukasta työtä osaavassa ja asiantuntevassa työorganisaatiossa. Tehtävä tarjoaakin oivallisen näköalapaikan alalta mielenkiintoisella toimialalla olevasta yrityksestä. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin ja kolmannen osapuolen tukemaan kehitystäsi alan ammattilaiseksi.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tuotantotalouden, arkkitehtuurin tai rakennusalan koulutustausta sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, esimerkiksi työmaalta kesätöiden parista. Ideaalihakijallamme on hyvät vuorovaikutustaidot sekä oppimishaluinen ja rohkea asenne. Lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva rakennusalan, tuotantotalouden tai arkkitehtuurin koulutus (DI/AMK) sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, esimerkiksi kesätöistä työmaalla
* Hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
* Oppimishaluinen ja rohkea asenne
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 15.11.2016 tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Ailecon Oy on kokonaisvaltainen kiinteistökehittäjä ja yrityksellä on laaja kiinteistökehityskokemus olemassa olevien kiinteistöjen käyttötarkoituksenmuutoksista sekä uudisrakennuskohteista että maankäytön suunnittelusta. Aileconin erityisosaamisalueita ovat kiinteistökehityskohteiden liikeideoiden ja konseptien suunnittelu, toteutettavuus- ja kannattavuusanalyysit, hankesuunnittelujohtaminen, asemakaavaprosessien läpivienti, käyttäjäneuvottelut ja vuokrasopimusten laadinta sekä hankkeiden rahoitusmallien rakentaminen. Yritys tarrjoaa lisäksi asiakkailleen LEED-ohjaus- ja sertifiointipalveluja. LEED sertifiointijärjestelmän (Leadership in Energy and Environmental Design) avulla pyritään vähentämään rakentamisen ja kiinteistöjen käytön aikaista ympäristökuormitusta.
Yrityksen asiakkaita ovat kiinteistösijoittajat, käyttäjät, yksityiset yritykset sekä julkisen tahon organisaatiot. Ailecon on Senaatti-kiinteistöjen sekä Helsingin Seurakuntayhtymän puitesopimuskumppani kiinteistökehityspalveluiden tuottamisessa. Lue lisää yrityksestä: http://ailecon.fi/Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-kokoaikaista-projekti-insinooria-helsinkiin/14976906 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme kokoaikaista Projekti-insinööriä Helsinkiin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa