Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko oppimishaluinen ja aktiivinen, sekä tartut rohkeasti tehtävään kuin tehtävään? Haluatko päästä työskentelemään monipuolisissa projekti-insinöörin tehtävissä osaavassa tiimissä ja dynaamisessa työympäristössä, jossa töitä tehdään laatu edellä? Oletko kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien kautta? Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään! Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista Projekti-insinööriä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Sipoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vantaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Espoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme kokoaikaista Projekti-insinööriä Helsinkiin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 156 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus