Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut myyntityöskentelystä monipuolisten tehtävien parissa suuressa organisaatiossa hyvien etenemismahdollisuuksien parissa? Oletko myyntiorientoitunut SoMe- velho, nälkäinen uuden oppimiselle ja haluat työskennellä media alan parissa? Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, hae tehtävään jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Myyntipäällikköä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Omnipress Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä positiossa pääsääntöisiin tehtäviisi kuuluu ratkaisumyynti mediamyynnin parissa. Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat räätälöityjen markkinointiratkaisujen eli digi- ja printtimedian ratkaisumyynti vaihtelevalle asiakaskunnalle. Toimit aktiivisesti kontaktissa jo olemassa olevien asiakkaiden kanssa sekä toimit tärkeässä roolissa myös uusien asiakkaiden hankinnassa.

Tehtävä sopii sinulle, joka nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä vahvasti kasvavalla toimialalla. Tehtävä tarjoaakin loistavat etenemismahdollisuudet suuren organisaation sisällä.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta sekä hieman jo aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi vastaavanlaisista tehtävistä. Olet myyntiorientoitunut SoMe-velho, jolla on kyky saada asiakkaan tarpeet sekä yrityksen tarjoamat palvelut kohtaamaan. Lisäksi sinulla on oppimishaluinen ja pitkäjänteinen asenne työskentelyyn sekä hyvät taidot MSOffice- työkalujen parista. Tämän lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva korkeakoulutus esimerkiksi kaupalliselta tai teknilliseltä alalta
* Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
* Ymmärrystä eri Sosiaalisen Median kanavista
* Myyntiorientoitunut ja oppimishenkinen asenne työskentelyyn
* Hyvät MS-Office taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja sujuva ruotsi kielitaito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 21.10 tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan (pohja + provisio + mahdolliset bonukset)

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Omnipress Oy on osa Keskisuomalainen-konsernin Aikakauslehtiryhmää. Aikakauslehtiryhmään kuuluvat asiakas- ja sidosryhmälehtien tuotannosta vastaava Omnipress Oy, ammattilehdet Aromi, Evento ja Shaker sekä Autoliiton Moottori-lehti. Aikakauslehtiryhmän liikevaihto vuonna 2015 oli 4,7 miljoonaa euroa.
Pitkät asiakassuhteet, eri toimialojen osaaminen ja journalistinen ammattitaito ovat Omnipressin vahvuuksia. Joidenkin asiakkaidemme kanssa yhteistyö on jatkunut yrityksen alkuajoista 1990-luvun alkupuolelta lähtien. Toimimme sopimuskustantajana noin 20 julkaisussa.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme kokoaikaista Myyntipäällikköä mielenkiintoisten tehtävien pariin Helsinkiin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 125 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa