Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kirjanpitäjää Swecolle Helsinkiin. Mikäli olet tilinpäätöstaitoinen ja sinulla on kokemusta keskisuuren tai suuren yrityksen kirjanpidon tehtävistä, etsimme juuri sinua! Tässä tehtävässä pääset kehittämään omia, sekä yrityksen toimintatapoja. Swecolta löydä hyvät etenemismahdollisuudet urakehityksellesi!Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista kirjanpitäjää Helsinkiin!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Swecolle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Helsinki taloushallinto Sipoo taloushallinto Vantaa taloushallinto Espoo taloushallinto Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä Swecolle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 03.11.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 146 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa