Duunitori suosittelee
LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Etsimme kirjanpitäjää Swecolle Helsinkiin. Mikäli olet tilinpäätöstaitoinen ja sinulla on kokemusta keskisuuren tai suuren yrityksen kirjanpidon tehtävistä, etsimme juuri sinua! Tässä tehtävässä pääset kehittämään omia, sekä yrityksen toimintatapoja. Swecolta löydä hyvät etenemismahdollisuudet urakehitykseen!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista kirjanpitäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Swecolle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work ja voit lähettää kaikki positioon liittyvät tiedustelut meille osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet vastaamaan konsernin nimettyjen yhtiöiden juoksevasta kirjanpidosta, täsmäytyksistä, kuukausiraportoinnista, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista. Tehtävään kuuluu myös taloushallintopalveluiden, -prosessien ja -järjestelmien kehittäminen. Haussa oleva henkilö työskentelee yhdessä muiden taloushallinnon palvelukeskuksen asiantuntijoiden kanssa sekä tekee vahvaa yhteistyötä palveltavien yhtiöiden business controllereiden kanssa. Sweco on pörssiyhtiö ja raportoinnin laajuus ja aikataulut ovat tiukat. Konsernitilinpäätöstä ei tehdä Suomessa.

Tehtävä sopii henkilölle, joka nauttii vastuullisesta, asiantuntijatason tehtävästä. Työssäsi pääset kehittämään omia, sekä yrityksen toimintatapoja. Sweco on suuri kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa erinomaiset etenemismahdollisuudet.


Etsimämme henkilö on


Tehtävässä menestyminen vaatii aiempaa työkokemusta keskisuuren tai suuren yrityksen kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Sinulle tilipäätös on tuttu juttu, eikä yrityksen taseen tulkitseminen ole sinulle uutta. Kannat vastuun työstäsi, ja sinulla pysyy pää kylmänä vaativissakin tilanteissa. Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään sopivan koulutuksen ja kokemuksen lisäksi halu kehittää itseään ja toimintatapojaan. Vastuullinen rooli herättää sinussa kiinnostusta ja osallistut mielelläsi organisaation kehittämiseen ja esimerkiksi järjestelmämuutosprojekteihin.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Aikaisempaa kokemusta keskisuuren tai suuren yrityksen kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä
* Tehtävään soveltuva koulutus ja tilinpäätöstaito
* Sitoutuneisuutta, vastuullisuutta ja taitoa työskennellä muuttuvassa ympäristössä
* Konsernikielenä on englanti, joten suomen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia

Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Voit oman työsi lisäksi osallistua erilaisiin kehitysprojekteihin kiinnostuksiesi mukaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokopäiväinen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.9.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Sweco


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kirjanpitaja-swecolle/14975812 Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä Swecolle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 118 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa