Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kirjanpitäjää Swecolle Helsinkiin. Mikäli olet tilinpäätöstaitoinen ja sinulla on kokemusta keskisuuren tai suuren yrityksen kirjanpidon tehtävistä, etsimme juuri sinua! Tässä tehtävässä pääset kehittämään omia, sekä yrityksen toimintatapoja. Swecolta löydä hyvät etenemismahdollisuudet urakehityksellesi!Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista kirjanpitäjää Helsinkiin!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Swecolle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Helsinki taloushallinto Sipoo taloushallinto Vantaa taloushallinto Espoo taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä Swecolle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 03.11.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 137 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus