Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Etsitkö seuraavaa siirtoa urallesi? Kiinnostaako sinua monipuoliset ja haastavat työtehtävät kansainvälisessä työympäristössä tietokantojen parissa? Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista ja kehittymishaluista tietokanta-asiantuntijaa Helsinkiin! Hienointa oman kehityksesi kannalta on se, että tulet saamaan osaavan mentorin asiakasyrityksemme puolesta!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista IT-projektikoordinaattoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana motivoitunutta ja osaavaa Datacenter-tiimiä. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä tietokanta-asiantuntijoiden ja palvelinosaajien kanssa. Tulet olemaan yhteydessä palveluntarjoajiin hoitaen heiltä tulevia muutospyyntöjä sekä pyrit omalla osaamisellasi tarjoamaan parhaita mahdollisia ratkaisuja sinulle tuleviin pyyntöihin. Pääset itse vaikuttamaan oman toimenkuvasi muodostumiseen oman osaamisesi sekä taustasi perusteella. Hienointa oman kehityksesi kannalta on se, että tulet saamaan osaavan mentorin asiakasyrityksemme puolesta!
Tiimissä käytettäviä teknologioita ovat muun muassa:Windows, Linux/Unix, VMWare, MySQL, Postgre, MSSQL.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta ja mielellään aikaisempaa kokemusta konesalipalveluiden ja tietokantojen parissa työskentelystä. Osaat myös pitää huolta tietokantojen tietoturvan päivittämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista, itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä otetta työntekoa kohtaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi pystyt kommunikoimaan monitoimittajaympäristössä sekä suomeksi että englanniksi ja haluat kehittää jatkuvasti omaa ammattitaitoasi. Toivomme sinulta löytyvän kokemusta tai osaamista seuraavista: MySQL, PostgreSQL sekä MsSQL. Tietokantojen perusosaamisen lisäksi on tärkeä ymmärtää niiden ylläpidon toiminnot ja rooli organisaation it-infrastruktuurissa.

Etsimämme henkilöllä on:
* tehtävään soveltuva koulutustausta
* muutaman vuoden kokemus konesalipalveluista ja tietokannoista (MySQL, PostgreSQL, MsSQL)
* ymmärrys niiden ylläpidosta ja roolista IT-infralle (alusta - middleware - sovellus)
* ITIL perusosaamista (incident, problem ja change management)
* kyky kommunikoida toimittajien sekä tilaajien kanssa suomeksi ja englanniksi
* oma-aloitteinen, vuorovaikutteinen ja ratkaisukeskeinen asenne työntekoa kohtaan

Eduksi katsotaan kiinnostus pilvipalveluita kohtaan ja kyky tehdä kantojen indeksitarkistuksia

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
Aloitus: oikean henkilön löydyttyä

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 30.9.2017, työsuhteen aikana mahdollista keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Päivitetty:: 16.11.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Asiakasyrityksemme on kansainvälinen yritys, joka toimii muun muassa logistiikan parissa.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme IT-projektikoordinaattoria tietokantojen pariin Helsinkiin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 152 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus