Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Kovanen Student Education -ohjelma 2017

Kovanen

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä suuressa kotimaisessa organisaatiossa? Me Academic Workilla etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa asiakkallemme Carunalle Espooseen. Mikäli haluat kartuttaa arvokasta työkokemusta alalta sekä olet oma-toiminen ja vastuullinen työntekijä, voit olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kahta osa-/kokoaikaista Käyttökeskuksen operaattori-harjoittelijaa Espooseen!


Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Caruna Oy:ssä.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä tavoitteena on, että opit ymmärtämään laaja-alaisesti koko sähköjakeluketjun toimintaa ja operaattorin toimenkuvaa. Tehtävääsi kuuluu aluksi tutustuminen käyttökeskuksen toimintaa ja päivittäisiin tehtäviin. Pääset osallistumaan toimen ohella erilaisiin projekteihin, kehitystyöhön ja tukitehtäviin. Käyttökeskuksen toimintaan ja sähköverkon valvontaan tutustut osaavan mentorin kanssa. Harjoitteluajanjakson tarkoituksena on hankkia valmiudet toimia laaja-alaisessa ja vastuullisessa operaattorin tehtävässä. Käyttökeskuksessa sähköverkkoa valvotaan läpi vuorokauden, joten kokemuksen karttuessa työvuorosi voivat sijoittua yövuorojen ja viikonloppujen ajaksi. Suurhäiriötilanteessa sinua saatetaan pyytää mukaan, tällöin Carunalla puhalletaan yhteen hiileen!

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä näkemään nykyaikaisen käyttökeskuksen ja sen työntekijöiden toimintaa paraatipaikalta Suomessa alansa johtavassa yrityksessä.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva sähkövoimatekniikan koulutustausta (AMK/DI). Sinulla on oma-toiminen, aktiivinen sekä itseohjautuva työskentelyote ja olet huolellinen sekä pitkäjänteinen. Sinulla on myös loistavat vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tämän lisäksi sinulla on hyvät MS-Office-taidot sekä sujuva suomen ja englannin kielitaito.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva sähkövoimatekniikan koulutustausta (DI/AMK) 
  • Oma-toiminen, aktiivinen ja itseohjautuva asenne 
  • Huolellinen ja pitkäjänteinen työskentelyote 
  • Loistavat vuorovaikutustaidot 
  • Hyvät MS-Office taidot 
  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito 

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, järjestelmien kuten SCADA ja DMS osaamista sekä sujuva ruotsin kielitaito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!


Aloitus: 7.11.2016 tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: 16-37,5h/ vko

Kesto: 12kk

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Infoa asiakkaasta

Caruna on perustettu 2014, mutta sen tarina alkoi jo vuonna 1912 paikassa nimeltä Karuna, jossa uusi sähkönsiirtoyhtiö aloitti toimintansa. Monen vaiheen jälkeen - viimeksi osana Fortumia -olemme nyt Caruna, uuden ajan sähkönsiirtoyritys. Katseemme on uuden ajan toimivammassa arjessa ja nautimme 100-vuotisesta kokemuksesta. Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys. Meillä on noin 20 prosentin markkinaosuus Suomen paikallisesta sähkönsiirrosta. Vastaamme 650 000 yksityis- ja yritysasiakkaan sähkönsiirrosta Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Carunan miltei 79 000 kilometrin pituinen sähköverkko yltäisi melkein kaksi kertaa maapallon ympäri. Meillä työskentelee noin 270 henkilöä ja työllistämme suoraan yhteensä 2 000 henkilöä eri puolilla Suomea. Investoimme vuosittain noin 200 miljoonaa euroa sähköverkkoomme. Toimintaamme sääntelee Energiavirasto, joka valvoo sähköverkkoliiketoimintaa Suomessa.

Lue lisää työstä Carunalla: Kun sähköt katkeavat, kuka korjaa vian? Näin sähköverkkoja valvotaan Suomessa

Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 159 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus