Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä tulevaisuuden IT-ammattilainen, jolta löytyy huumorintajua ja halua kehittyä työssään? Etsimme asiakkaallemme Jr. Java Ohjelmistokehittäjää kokoaikaiseen työtehtävään Jyväskylään. Käytössäsi on yrityksen puolesta kaikki modernin ohjelmistokehitykseen, projektitoimintaan ja ICT-ratkaisuihin tarvittavat tiedot ja välineet! Täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Java Ohjelmistokehittäjää Jyväskylään!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa IT-alan tehtävissä osana asiakkaamme ohjelmistokehitystiimiä. Tiimiisi tulee kuulumaan kokeneiden ohjelmoijien lisäksi myös testaajia sekä suunnittelijoita. Asiakkaamme tuottaa muun muassa verkko- ja mobiilipalveluita, tietovarasto- ja analytiikkaratkaisuja sekä tietojärjestelmien ja prosessien integraatioita. Tehtävä tulee muokkautumaan oman osaamistasosi mukaan ja tulee pitämään sisällään sekä ylläpitoa että kehitystehtäviä.

Tiimissä käytössä olevia teknologioita ovat muun muassa: Java, JavaEE, JavaScript, C#, SQL, .NET, Visual Studio, jQuery.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tai opintojaan vielä viimeistelevä IT-alan tuleva ammattilainen. Java on teknologiana sinulle tuttu koulun kursseilta sekä omista projekteistasi tai esimerkiksi kesätöistä. Tämän lisäksi sinulta löytyy SQL-tietokantaosaamisesta. Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että omaat loistavan asenteen: olet työtä pelkäämätön, innostunut ja erittäin kiinnostunut alasta. Lisääthän hakemukseesi portfoliosi ja/tai GitHub linkkisi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää suomen sekä englannin kielen osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:

* alan koulutus tai opinnot loppusuoralla
* näyttöä Java osaamisesta, joko omista projekteista ja koulun kursseilta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
* SQL-tietokantaosaamista
* työtä pelkäämätön ja innostunut asenne
* hyvä suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan kaikki työkokemus ja harrastuneisuus alalta!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kuukautta, työsuhteen aikana on mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta.

Paikka: Jyväskylä

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Asiakasyrityksemme on digitaalisten ratkaisujen toimittaja.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Jyväskylä Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jyväskylä

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme Jr. Java Ohjelmistokehittäjää kokoaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 125 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa