Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko teknisestä myynnistä kiinnostunut kaupallisen tai teknisen koulutaustan omaava tulevaisuuden huippumyyjä? Omaatko innokkaan ja oppimishaluisen asenteen sekä hieman aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi B2C-myynnistä? Academic Work etsii Teknistä myyjää Suomen Ilmastointitukulle LVI-alalle! Voisiko tämä olla sinun mahdollisuutesi kehittyä timantinkovaksi myyjäksi monipuolisissa työtehtävissä? Lue lisää alta ja hae tehtävään heti! Kuvaus Academic Work ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tuusula myyjät ja kassahenkilöt Järvenpää myyjät ja kassahenkilöt Mäntsälä myyjät ja kassahenkilöt Tuusula myyjät ja kassahenkilöt Järvenpää myyjät ja kassahenkilöt Mäntsälä myyntialan tehtävät Tuusula myyntialan tehtävät Järvenpää myyntialan tehtävät Mäntsälä myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Tuusula Järvenpää Mäntsälä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme innokasta ja oppimishaluista teknistä myyjää!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa