Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko teknisestä myynnistä kiinnostunut kaupallisen tai teknisen koulutaustan omaava tulevaisuuden huippumyyjä? Omaatko innokkaan ja oppimishaluisen asenteen sekä hieman aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi B2C-myynnistä? Academic Work etsii Teknistä myyjää Suomen Ilmastointitukulle LVI-alalle! Voisiko tämä olla sinun mahdollisuutesi kehittyä timantinkovaksi myyjäksi monipuolisissa työtehtävissä? Lue lisää alta ja hae tehtävään heti!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Teknistä myyjää Järvenpäähän!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Suomen Ilmastointitukku Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Työtehtävät


Teknisen myyjän tehtävässä työtehtäviisi tulee kuulumaan asiakkaiden prospektointia, asiakastapaamisten sopimista ja asiakastapaamisissa käymistä. Tärkeimpänä tehtävänäsi on luoda uusia asiakassuhteita ja ylläpitää jo olemassa olevia asiakassuhteita pitämällä yhteyttä heihin sähköpostitse, puhelimitse ja asiakaskäyntien avulla. Pääset myös opettelemaan puhaltimien mitoitusohjelmien käyttämistä ja tekemään tarjouslaskentaa. Sinulla on mahdollisuus kokemuksen karttuessa saada lisävastuuta tuotteiden päämiesten suhteiden hoidosta ja kontaktoinnista. Päämiehet sijaitsevat ulkomailla, joten hieno mahdollisuus päästä tekemään kansainvälistä yhteistyötä ja matkustamaan heidän luokse!

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden toimia monipuolisissa teknisen myyjän tehtävissä laajan asiakaskunnan parissa. Tehtävä tarjoaa myös hienon mahdollisuuden kehittyä timantinkovaksi ammattilaiseksi tekniikan alan myynnissä!


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva joko teknisen tai kaupallisen alan koulutustausta. Sinulla on hyvä ymmärrys tekniikasta (erityisesti LVI-alalta) sekä hieman aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä esimerkiksi B2C-puolelta. Työntekijänä olet ahkera ja tuloshakuinen sekä omaat innokkaan ja oppimishaluisen asenteen työntekoa kohtaan. Olet kunnianhimoinen, itsenäinen ja haluat kehittää itsestäsi tulevaisuuden huippumyyjän. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä B-ajokorttia.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutustausta
* Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai B2C-myynnistä
* Innokas ja oppimishaluinen asenne
* Ahkera, kunnianhimoinen ja tuloshaluinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* B-ajokortti

Aikaisempi työkokemus B2B-myynnistä nähdään etuna!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä, sovittavissa

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Järvenpää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.9.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Suomen Ilmastointitukku Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Järvenpää Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-innokasta-ja-oppimishaluista-teknista-myyjaa/14976288 Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Järvenpää

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme innokasta ja oppimishaluista teknistä myyjää!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää , osoitteessa Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 113 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa