Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Korkeakoulututkinto takataskussa, kokemusta markkinointialan töistä ja halu hypätä eteenpäin uusiin saappaisiin? Oletko asenteeltasi innovatiivinen ja positiivista energiaa täynnä? Jatka lukemista, sillä tämä voi olla sinun mahdollisuutesi! Academic Work etsii Markkinointipäällikköä asiakasyritykselleen Oy Forcit Ab:lle! Lue lisää alta, hae tehtävään ja toteuta unelmasi.Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista Markkinointipäällikköä Tuusulaan/Hankoon! Toimeksianto on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Hyvinkää markkinointi Järvenpää markkinointi Kerava markkinointi Mäntsälä markkinointi Nurmijärvi markkinointi Sipoo markkinointi Tuusula markkinointi Vantaa määräaikainen Hyvinkää määräaikainen Järvenpää määräaikainen Kerava määräaikainen Mäntsälä määräaikainen Nurmijärvi määräaikainen Sipoo määräaikainen Tuusula määräaikainen Vantaa markkinointi määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme idearikasta Markkinointipäällikköä Oy Forcit Ab:lle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus