Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Korkeakoulututkinto takataskussa, kokemusta markkinointialan töistä ja halu hypätä eteenpäin uusiin saappaisiin? Oletko asenteeltasi innovatiivinen ja positiivista energiaa täynnä? Jatka lukemista, sillä tämä voi olla sinun mahdollisuutesi! Academic Work etsii Markkinointipäällikköä asiakasyritykselleen Oy Forcit Ab:lle! Lue lisää alta, hae tehtävään ja toteuta unelmasi.Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista Markkinointipäällikköä Tuusulaan/Hankoon! Toimeksianto on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Hyvinkää markkinointi Järvenpää markkinointi Kerava markkinointi Mäntsälä markkinointi Nurmijärvi markkinointi Sipoo markkinointi Tuusula markkinointi Vantaa määräaikainen Hyvinkää määräaikainen Järvenpää määräaikainen Kerava määräaikainen Mäntsälä määräaikainen Nurmijärvi määräaikainen Sipoo määräaikainen Tuusula määräaikainen Vantaa markkinointi määräaikainen Hyvinkää Järvenpää Kerava Mäntsälä Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme idearikasta Markkinointipäällikköä Oy Forcit Ab:lle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 127 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa