Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Etsitkö monipuolista työnkuvaa, jossa pääset mukaan rakentamaan palvelua, joka osaltaan mullistaa korkeakouluopiskelun? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Funidata Oy:lle kokoaikaista Full Stack Developeria monipuolisten tehtävien pariin Helsinkiin. Mikäli koet, että kaipaat uusia haasteita ja sinulla on vahvaa back end -puolen osaamista lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Full Stack Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme Funidata Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Työtehtävät


Funidata tuottaa, ylläpitää sekä kehittää opetuksen ja opiskelun tuen tietojärjestelmä- ja asiantuntijapalveluita ja he rakentavat tällä hetkellä opetuksen ja opiskelun tuen tietojärjestelmää, joka perustuu korkeakoulujen tarpeille. Järjestelmän kehitystyö on parhaillaan käynnissä!

Etsimme nyt osaavaa ja kehittymishaluista Full Stack Developeria osaksi Funidatan kehitystiimiä. Omalla työlläsi tulet olemaan tärkeä tekijä tietojärjestelmän rakentamisessa ja kehittämisessä. Järjestelmää ollaan rakentamassa SOA-mallin mukaan kolmikerrosarkkitehtuuriin. Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti back end -puolen tehtävissä Java- ja REST-teknologioita käyttäen.

Tiimissä käytettyjä teknologioita ovat: PostgreSQL, Jetty, Java, REST, Spring ja AngularJS.

Tehtävä sopii sinulle joka haluat olla mukana kehittämässä yhteiskunnallisesti merkittävää tietojärjestelmää, joka tulee mullistamaan korkeakouluopiskelun!


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto. Sinulla on aikaisempaa kokemusta kehityshankkeista sekä vähintään muutama vuosi relevanttia työkokemusta back end -puolen tehtävistä. Sinulta löytyy ohjelmointi- ja ketterien ohjelmistokehitysmenetelmien osaamista ja Java on sinulle tuttu työkalu. Toivomme sinulla olevan osaamista AngularJS-teknologiasta sekä kiinnostusta kehittää omaa osaamistasi myös front end -puolen tehtävissä.

Etsimällämme henkilöllä on:

* tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

* muutama vuosi työkokemusta Java-teknologian käytöstä

* ohjelmointi- ja ketterien ohjelmistokehitysmenetelmien osaamista

* hyvä suomen kielen osaaminen

Mitä enemmän sinulla on osaamista sen parempi!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: heti sopivan henkilön löydettyä

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan, kilpailukykyinen palkkaus.

Julkaisupäivämäärä: 19.9.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseenhel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Funidata Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-full-stack-developeria-kehittamaan-opetuksen-ja-opiskelun-tuen-tietojarjestelmaa-korkeakouluille/14975716 Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme Full Stack Developeria kehittämään opetuksen ja opiskelun tuen tietojärjestelmää korkeakouluille!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa