Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut työskentelemään kansainvälisen yrityksen palveluksessa Export Coordinatorin roolissa? Haluatko työskennellä dynaamisessa työympäristössä osana mukavaa ja kansainvälistä tiimiä? Etsimme asiakkaallemme The Valspar Corporation Oy:lle kokoaikaista Export Coordinatoria vakituiseen työhön Vantaalle!Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista Export Coordinatoria Vantaalle!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme The Valspar Corporation Oy:lle. Tämän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme Export Coordinatoria kokoaikaiseen ja vakituiseen työtehtävään kansainväliseen yritykseen!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 121 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa