Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Haluatko ottaa vastuuta ja työskennellä numerotarkkuutta vaativien tehtävien parissa? Kiinnostavatko sinua monipuoliset taloushallinnon tehtävät kansainvälisessä ympäristössä? Etsimme kokoaikaista Controlleria Visual Components Oy:lle Espooseen. Mikäli sinulla on kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä sekä kiinnostusta kehittää itseäsi mielenkiintoisella alalla, tämä tehtävä on sinua varten! Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Controlleria Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Visual Components Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet toimimaan Controllerina vastaten kolmen yrityksen kirjanpidon seurannasta. Toimenkuvaasi kuuluu yritysten talouden ja myynnin seuranta sekä kuukausittaisten raporttien tuottaminen johdolle ja hallitukselle. Lisäksi Controllerin vastuulla on myyntiraporttien luominen sekä myynnin sopimusten seuranta. Myöhemmin toimenkuvaasi kuuluu myös muun muassa myyntiennusteiden laadintaa sekä budjetointiin osallistumista. Yrityksen taloushallinto on keskitetty Suomeen, joten Controller seuraa kirjanpitoa niin Suomessa kuin myös sisaryhtiöissä Saksassa ja Yhdysvalloissa.

Työtehtäviisi kuuluu:

* Talouden ja myynnin seuranta
* Kuukausittaisten raporttien tuottaminen
* Myyntiraporttien luominen
* Tulevaisuudessa myyntiennusteiden laadinta

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat työskennellä haastavien tehtävien parissa kansainvälisessä ympäristössä. Positio on uusi, joten se tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet sekä antaa mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaan sekä sisäisiin prosesseihin.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on kaupallinen korkeakoulutausta sekä muutama vuosi työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Ymmärrät kirjanpidon perusteet ja olet tottunut Excelin käyttäjä. Nautit työstä numeroiden parissa ja työskentelytapasi on tarkka sekä huolellinen. Lisäksi sinulla on oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen työote sekä halua tehostaa nykyisiä toimintatapoja. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva koulutus
* Muutama vuosi työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
* Hyvät Excel-taidot
* Tarkka ja oma-aloitteinen työote
* Sujuva suomi ja englanti

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Visual Components Oy on alansa johtava yritys, joka tuottaa 3D-ohjelmistoratkaisuja teollisuuden alan yrityksille.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-controlleria-kansainvaliseen-yritykseen/14977625 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme Controlleria kansainväliseen yritykseen, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa